Piercing, Hızma Hızma bana yakışır mı? (resimli)

Yakışır mı?

• Evet

OY: 18 45,0%
  • Hayır

OY: 10 25,0%
  • Bir dene görelim :)

OY: 12 30,0%

• Ankete Katılan
    40

Slania

♪♫
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
5.765
282
En sevdiğim takıdır hızma. Diğer piercing türlerinden çok başka havası, dişi ve etnik bir yanı var. Ergenliğimden beri isterim yaptırmayı. Malum ergenlikte biraz şişkin olur burun, o zamanlar hepten hayaldi benim için. Ama zamanla suratım oturdu, burnum daha bir şekle girdi.
Şimdi soruyorum sizlere bu burna hızma olur mu? Yoksa ''Boşver kızım, unut sen hızmayı mızmayı, dudakla, kulakla idare et'' mi? :KK51:

Görüntü047a.jpg WP_20150322_004.jpg WP_20150325_007.jpg WP_20150326_018.jpg

Anket de koydum arkadaşlar. Ben üçüncü şıkkı işaretledim; hem konuyu açar açmaz sonuçları görebilmek için, hem de gönlümde bunu istediğim için :-)
Yorum yapmasanız bile oylarsanız sevinirim :KK36:

La bi yazın :KK61: Bak yarın gitcem deldircem sonra yakışmayınca pişman olcam. Yazın hadi bişeyler. :KK17:

merhaba 10 yıl hızma kullanmış biri olarak size şunu söyleyebilirim. ben de çok isteyerek ve severek taktım 10 yıl boyunca ama insanoğlu herseyden olduğu gibi bundan da sıkılıyor 5 yıl önce çıkardım ve bi daha takmadım. şimdi 5 yıldır hızmasız dolaşmama rağmen delik bir türlü kapanmıyor. yani içeriden belki kapanmıştır ama dışarıdan yeri belli ve çok kötü bir görüntü kaldı. ayrıca makyaj, günlük kir pas mutlaka orada birikiyor ve ayrıca temizlemek lazım sık sık. yüzünüz bence çok güzel hevesinizi alana kadar sıkıştırmalı olanlarla idare edin özel günlerde takın ama kalıcı olanına bence hiç gerek yok.

Kusura bakma çok sonra gördüm mesajını bende piercing kullanıyorum burnumda öbürleri biraz abiye kaçıyor tarz olarak bu daha çok hoşuma gidiyor görebilmen için fotoğrafımıda koydum hayırlı olsun sanada :)
10404128_738721956246413_3603838803387853118_n.jpg

hahah bir kere aklımıza koyunca elimizden birşey kurtulmuyor valla :) annem bana hep der koca olsun bu gece olsun diye :) çok yakışmış güle güle kullanın. da ben sizin yüzünüzü merak ettim. dudaklarda burunda fln estetik var mı acaba tamamı görünmüyor ama gerçekten değişik yüz hatlarınız var

Ahahaha yok allaha şükür kendimin hepsi :) Estetik gibi şeyler allah korusun kaza vs olmadıkça kullanılmaması gereken şeyler fotoğraftaki poz piercing belli olsun diye biraz garip sadece :)

Kusura bakma çok sonra gördüm mesajını bende piercing kullanıyorum burnumda öbürleri biraz abiye kaçıyor tarz olarak bu daha çok hoşuma gidiyor görebilmen için fotoğrafımıda koydum hayırlı olsun sanada :)Eki Görüntüle 1477510

Çok teşekkür ederim :) Kız kardeşim böyle kullanıyor, bazen burnuna bazen kulak kıkırdağına takıyor. Halkayı çok severim ben de. Genel olarak etnik tarzda beğeniyorum. Şu an bunu takıyorum diğeri sürekli çıkıyordu.

WP_20150402_004.jpg

Onuda yeni yaptırdım :) Bilmiyorum beğenirmisiniz ama yinede foto koyayım bir taneEki Görüntüle 1477512

Çok güzel, bir kadında en güzel duran piercinglerden. :KK68:

sayfayı bir acmamla surpriz fotografla karşılaştım,güle güle kullan mı denir ne yazılır bilemedim ki :KK45::KK68:
etnik halini ben de seviyorum, sayfada paylastıklarını ayrıca begendim :KK50:

Canın çekiyorsa yaptır diyecektim ki yaptırmışsın :) Kat Dennings'e benzettim seni,yüzün çok güzel zaten ne yapsan yakışır ama bence top şeklindeki modellerden şaşma,daha bi işlemeli modelleri filan oluyor onlar güzel durur.Halka şeklinde hızmaları bi türlü sevemedim ben ama zevk senin tabi nasıl hoşuna gidiyorsa öyle yaparsın burnun önce bi alışsın da deliğe

Ahahaha yok allaha şükür kendimin hepsi :) Estetik gibi şeyler allah korusun kaza vs olmadıkça kullanılmaması gereken şeyler fotoğraftaki poz piercing belli olsun diye biraz garip sadece :)
ben dun dudagımın altını deldirdim fakat suan kremim olmadıgı için baticon sürüyorum furacin diye bir krem önerdiler ayrıca ağız suyuda kullanıyordum şimdide devam ediyorum sen herhangi bir krem kullandın mı ?

Madecassol kullandım dudağımın altında iz kaldi bir işe yaramadi. Bepanthol kullandım. Teramycyn göz pomadı sürdüm ilk dönem en işe yarayan oydu. Eğer dudağın siserse ve iz gibi bir belirti varsa sakın kabuk falan tuttuğunda soyma benim iz kaldı hersekilde. İlk haftadan sonra hicbirseye gerek duymadım iyileşince. Teramycyn öneririm 1tl gibi bir fiyatı var.

X