Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 aydır denememize rağmen gebe kalamadım hormon testim de problem yok yumurtalıklarım da iyi durum da bu eşimin sperm analizi sonuçları sizce problem var mı bu arada ben 20 eşim 25 yaşında yardımcı olursanız çok sevinirim
8 aydır denememize rağmen gebe kalamadım hormon testim de problem yok yumurtalıklarım da iyi durum da bu eşimin sperm analizi sonuçları sizce problem var mı bu arada ben 20 eşim 25 yaşında yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhabalar : sperm ilerı harekette ve morfolojıde düşüklük mevcut.Bu yapılan ilk sperm testı ise 2-6 gunluk cınsel perhızlı olarak kalıtelı bır laboratuvarda yenıden tekrar edılebılır.Benzer sonuclar cıkar ıse ve sızın rahım- tup fılmıniz normal ıse 4-5 ay daha beklenebılır . Daha fazla bılgı için adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.