• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Horman test sonuçlarımı değerlendirir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi saziye19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

saziye19

Ziyaretçi
doktor hanım bugun dr.a gıttım hormon testı ıcın kan degerlerım şunlar cıktı bana yardımcı olabılırmısınız acaba.. degerlendırırsenız cok sevınırım. sevglr

TSH 2,47 ulU/mL 0.34 - 5.6

FSH 5,05

LUTEİNLEŞTİREN HORMON (LH) 7,93

PROLAKTİN 7,7 ng/ml 1.9 - 25

doktor hanım bugun dr.a gıttım hormon testı ıcın kan degerlerım şunlar cıktı bana yardımcı olabılırmısınız acaba.. Degerlendırırsenız cok sevınırım. Sevglr

tsh 2,47 ulu/ml 0.34 - 5.6

fsh 5,05

luteinleştiren hormon (lh) 7,93

prolaktin 7,7 ng/ml 1.9 - 25

selam sadece bu kan sonuçlarıyla birşey söylemek mümkün değil. Hikayeniz, sorunlarınızı, yaşınızı muayenenizi bilmiyorum. Bir de tertlerde estrodiol diye bir kan değeri de olmalı o da eksik eğer tamamlarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

doktor hanım benım hıkayem şu..21yasındayım 2yıllık evlıyım 1bucuk sene dogumkontrol hapı kullandım. 8ay once bırakdım kullanmayı.
bıraktıkdan sonra adet duzensızlıklerım basladı 2 kez hapla (progestan) söktürdük.
yumurtlama tembellı var dedi.
mart ayında klomen kullanıp catlama ıgnesı vurundum ama tutmadı.sonra hıc adet görmedım bıkac gun once yıne hapla söktürdü doktor,bu kan testını yaptı ve sonuc bunlar. baska hıc bısey yazmıyo ESTRODIOL felanda yazmıyo . hamıle kalmak ıstıyorum ama 8aydır bı sonuc alamadım

doktor hanım benım hıkayem şu..21yasındayım 2yıllık evlıyım 1bucuk sene dogumkontrol hapı kullandım. 8ay once bırakdım kullanmayı.
bıraktıkdan sonra adet duzensızlıklerım basladı 2 kez hapla (progestan) söktürdük.
yumurtlama tembellı var dedi.
mart ayında klomen kullanıp catlama ıgnesı vurundum ama tutmadı.sonra hıc adet görmedım bıkac gun once yıne hapla söktürdü doktor,bu kan testını yaptı ve sonuc bunlar. baska hıc bısey yazmıyo ESTRODIOL felanda yazmıyo . hamıle kalmak ıstıyorum ama 8aydır bı sonuc alamadım

yaşın gençe ve yapılması gereken tedaviler olması gerektiği gibi başlamış. endişelenme ancak ilk ikinci teadvide bu işler başarıyla sonuçlanacak diye bir şart olmaığını yolun uzun olduğunu en son aşamada hala gebe kalmadı isen bir gün tüp bebek tedavisine de gidebileceğini unutma. bunlar seni korkutmak için söylediğim şeyler değil hergün baştan tekrar tekrar hastalrımla geçtikleri yolları konuştuğum durumlar. sabırlı olup senin her soruna cevap verebilecek doktorlarla ve merkezlerle tedavine devam etmeni önerebilirim. sevgiler bol şans, sabretmeyi unutma olur mu:))

Back
X