• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon değerlerim fsh,lh,e2 bakarmısınız

Human212121

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
64
7
1
DÜN REGLİMİN 3.GÜNÜ HORMON TESTİ VERDİM
E2 23.0
FSH 17
LH 10
TSH 0.26
PROLAKTİN 22.0
AMH 0.625
BU DEĞERLERLE HAMİLE KALA BİLİRMİYİM 7 AY ÖNCE 8 HAFTALIK BEBEĞİMİ KAYBETTİM TEKRAR KALIR MIYIM BU DEĞERLER MORALİMİ BOZDU

DÜN REGLİMİN 3.GÜNÜ HORMON TESTİ VERDİM
E2 23.0
FSH 17
LH 10
TSH 0.26
PROLAKTİN 22.0
AMH 0.625
BU DEĞERLERLE HAMİLE KALA BİLİRMİYİM 7 AY ÖNCE 8 HAFTALIK BEBEĞİMİ KAYBETTİM TEKRAR KALIR MIYIM BU DEĞERLER MORALİMİ BOZDU
FSH ve prolaktin biraz yüksek sanırım. Yüksek FSH kalitesiz yumurta demek, femara letu desteği ile hamile kalabilirsiniz, prolaktin düşmesi için dostinex işe yarar. Tamamen şahsi tecrübelerim ile söylüyorum, en iyisi doktorunuza danışmak

Değerlerin karmaşık geldi canım gerçekten. Sanki prolaktin sınırda amh çok düşük tsh da çok düşük geldi guatr ın yok değil mi? Lh fsh oranı normalde yakın olur ama o döngüye göre değişir e2 23 olması normal bu değerlerle gebe kalma ihtimalin tabi ki var ama iyi bir doktorla görüşmenin faydası olur

Değerlerin karmaşık geldi canım gerçekten. Sanki prolaktin sınırda amh çok düşük tsh da çok düşük geldi guatr ın yok değil mi? Lh fsh oranı normalde yakın olur ama o döngüye göre değişir e2 23 olması normal bu değerlerle gebe kalma ihtimalin tabi ki var ama iyi bir doktorla görüşmenin faydası olur
Geçen ay
Fsh 3.53
lh. 3.75
Prolaktin 22
E2 555 yumurtam çatlamayıp kiste dönmüştü doktorım e2 yüksek olduğu için fsh,lh değerlerini baskılamış dedi

FSH ve prolaktin biraz yüksek sanırım. Yüksek FSH kalitesiz yumurta demek, femara letu desteği ile hamile kalabilirsiniz, prolaktin düşmesi için dostinex işe yarar. Tamamen şahsi tecrübelerim ile söylüyorum, en iyisi doktorunuza danışmak
Cuma günü interfiliteye randevu aldım 4 aydır klomen kullandım 2 ay yumurtam kendiai çatladı 2 ayda iğneyle çatladı doktorum yumurtalıklarında iyi dedi ama gebelik oluşmadı

Geçen ay
Fsh 3.53
lh. 3.75
Prolaktin 22
E2 555 yumurtam çatlamayıp kiste dönmüştü doktorım e2 yüksek olduğu için fsh,lh değerlerini baskılamış dedi
Olabilir canım evet tek bir yumurta o değeri üretiyorsa sorun benim tüp bebek sürecinde 15 yumurta ile 2200 lerdeydi en son e2 değerim folikül başına 180 200 değer olması lazım

Back
X