- 11 Ocak 2019
- 76
- 38
- 26
- Konu Sahibi Yenigelincikk
Prolaktin 7.05
FSH 6.9
E2. 40.4
Lh. 3.9
T4 1.02
T3. 4.79
Amh. 7.77
FSH 6.9
E2. 40.4
Lh. 3.9
T4 1.02
T3. 4.79
Amh. 7.77
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence iyi biraz T3 sınırda galiba onun dışında iyiProlaktin 7.05
FSH 6.9
E2. 40.4
Lh. 3.9
T4 1.02
T3. 4.79
Amh. 7.77
Polikistik varmı sizceBence iyi biraz T3 sınırda galiba onun dışında iyi
Doktor ilaç vermedi devlette her muayenede farklı bir doktor ben ne yapacamPolikistik var evet amh yüksek
İşte her doktor ayrı birşey diyor değilsin diyor yada pcosun diyor ultrasyondan bakan yok dedi bu testleri istedi sonuçları başka doktor gördü pcomusun diye sordu her doktor farklı birşey diyor dedim yani çokta anlamadımultrasonda pcos görünümü var mıydı? fah ve lh normal. ben pcos olduğunu düsünmüyorum. yumurta rezervi fazla evet ama tek basina pcos göstermez
pcos teshisi koymak için ultrasonda da görülmesi gerekir. vajinal mı muayene ettiler, karından mı?İşte her doktor ayrı birşey diyor değilsin diyor yada pcosun diyor ultrasyondan bakan yok dedi bu testleri istedi sonuçları başka doktor gördü pcomusun diye sordu her doktor farklı birşey diyor dedim yani çokta anlamadım
Karındanpcos teshisi koymak için ultrasonda da görülmesi gerekir. vajinal mı muayene ettiler, karından mı?
he o zaman çok sağlıklı değil. benim de karından 2 doktor görememisti. vajinal muayeneyle bakan tüm doktorlar gördü amaKarından
he o zaman çok sağlıklı değil. benim de karından 2 doktor görememisti. vajinal muayeneyle bakan tüm doktorlar gördü amne
yani bir sey demediler. düzelen bir durum değil. diyet yap, bol hareket et dediler sadece. zaten ilk 2018 yılında tehis konmuştu. çocuk isteyince tekrar düzenli kontrollere başladım.Ne yaptınız peki ne dediler ne yapmam lazım kafam karışik