- 25 Ağustos 2020
- 274
- 507
- 53
- Konu Sahibi pembelishayat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsh 2.5 hatta 2 altı olsa daha iyi olur. Bana fsh bi tık yüksek geldi amh bakılmadı mı?Arkadaşlar pek anlamıyorum yarın tekrar doktora gidicem ama bir de siz bakar mısınız nasıl çıkmış sonuçlarım?
Test yaptırdığım hastanede amh bakılmıyormuş onun için farklı bir hastaneye gideceğimTsh 2.5 hatta 2 altı olsa daha iyi olur. Bana fsh bi tık yüksek geldi amh bakılmadı mı?
Tiroid ilacı başlamayı gerektirecek kadar yüksek değil aslında. Gebelik oluştuktan sonra tekrar test verirsiniz o zamanki duruma göre ilaca başlamak daha mantıklı.Test yaptırdığım hastanede amh bakılmıyormuş onun için farklı bir hastaneye gideceğimÇok teşekkür ederim
sanırım tiroid ilacı başlayacağım
Sahi miTiroid ilacı başlamayı gerektirecek kadar yüksek değil aslında. Gebelik oluştuktan sonra tekrar test verirsiniz o zamanki duruma göre ilaca başlamak daha mantıklı.
Merhaba canım çok teşekkürler bugün doktoruma sordum sonuçları gösterdim ama her şeyin normal bir sıkıntı yok dediMerhaba Tsh yüksekliği için soğuk sıkım çörek otu yağı her gün bir tatlı kaşığı deneyip bir ay sonra tekrar bastırmanızı tavsiye ederim. Bizde işe yaramıştı.
Tsh bi tık yüksek çıkmış
2.5 üstü gebelikte sorun canım hafif dozda olsa ilaç başlatabilir. Özel devlet vs ayrımı yapamam ama başka bi doktor fikri daha alBugün doktorum herhangi bir sorun yok dedi gebeliğe engel bir durum yok dedi benimde kafam karıştı açıkçası bir de özele mi gitsem diyorum. Pek memnun kalmadım açıkçası
anladım canım çok teşekkür ederim2.5 üstü gebelikte sorun canım hafif dozda olsa ilaç başlatabilir. Özel devlet vs ayrımı yapamam ama başka bi doktor fikri daha al