- 28 Nisan 2014
- 981
- 375
- Konu Sahibi haticenurrr
faydalı olacağını düşündüğüm konu açıyorum kızlar bence olması gerekir böyle bir konu ,bu işlerden anlayanlarımız birbirimize yardımcı olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hormonlarina adetinin kaçıncı günü baktirdinönce ben yüklüyeyim sizce hormonlarım nasıl
hap kullanmadan adet olamıyorum ,neden adet olamıyorum onu öğrenmek için yapılan bir test. tahlil yapılmadan 3.5 ay önce adet olmuştum en sonBu hormonlarina adetinin kaçıncı günü baktirdin
Soğan suyu ic mutlaka canım kesinlikle fsh yüksek çıkmış biraz LH dehap kullanmadan adet olamıyorum ,neden adet olamıyorum onu öğrenmek için yapılan bir test. tahlil yapılmadan 3.5 ay önce adet olmuştum en son
Aslan pencesi o hormonlari düzenliyorSoğan suyu ic mutlaka canım kesinlikle fsh yüksek çıkmış biraz LH de
adet değildim bunu yaptırırken , beta biraz yüksek çıktığına göre yumurtam gelişmiş olabilir mi?. kısaca bahsedeyim :ilaçsız adet olamıyorum,en son aralıkta doğum kontrol hapıyla adet oldum hap kullanmayı kestim çok zarar verdiği için. bu zamana kadar olmadım,doktora gitmeye devam ettim vücudunu dinleyelim belki olursun diye diye bekledk gelmeyince 2 hafta önce dr gittim tarlusal verdi kullandım geçen salı bitti 2 gündür k.rengi akıntım var. bir ümit acaba hamile kalır mıyım demiştim tarlusal kullanırken ama olmadı galiba . tahlil de 2 hafta önce ilaçtan kullanmadan önce ve adetten 3.5 ay sonra yapıldıadetın kacıcncı gunu fsh sınırda gibi gebelık mı dusunuyorsun beta normalde sıfır cıkar
doktorun pek bişeyden çaktığı yok doğru düzgün bakmadı bile sonuçlara canım sağolasın . fsh ve lh yüksek mi normale göre ? soğan suyu düşürürse içerim tabikiSoğan suyu ic mutlaka canım kesinlikle fsh yüksek çıkmış biraz LH de
teşekkürler canım diğerleri normal değilmi?Aslan pencesi o hormonlari düzenliyor
anladım bazılarının betası hep aynı deger cıkabılıyo ınsallah duzelır ama addet oluna 3. gun yaptır buı testlerı o zaman daha kesın net sonuc verıradet değildim bunu yaptırırken , beta biraz yüksek çıktığına göre yumurtam gelişmiş olabilir mi?. kısaca bahsedeyim :ilaçsız adet olamıyorum,en son aralıkta doğum kontrol hapıyla adet oldum hap kullanmayı kestim çok zarar verdiği için. bu zamana kadar olmadım,doktora gitmeye devam ettim vücudunu dinleyelim belki olursun diye diye bekledk gelmeyince 2 hafta önce dr gittim tarlusal verdi kullandım geçen salı bitti 2 gündür k.rengi akıntım var. bir ümit acaba hamile kalır mıyım demiştim tarlusal kullanırken ama olmadı galiba . tahlil de 2 hafta önce ilaçtan kullanmadan önce ve adetten 3.5 ay sonra yapıldı
normal bişey o halde benim betanın yüksek olması?anladım bazılarının betası hep aynı deger cıkabılıyo ınsallah duzelır ama addet oluna 3. gun yaptır buı testlerı o zaman daha kesın net sonuc verır
ama bunu genellemek ıcın bırkaç test yaptıtıp bılmek lazım ama ölçüm yapan aletten de olabilirnormal bişey o halde benim betanın yüksek olması?
doktor bile bu kadar ilgilenmedi teşekkür ettimama bunu genellemek ıcın bırkaç test yaptıtıp bılmek lazım ama ölçüm yapan aletten de olabilir
onlar bıle ılgılenmedıgı ıcın bız de arastırırp arastırıp burda bır suru ınsanla fıkır alısverısı yapıp hormon uzmanı oluyoruz iştedoktor bile bu kadar ilgilenmedi teşekkür ettim
öyle. onlar daha da hasta ediyo adamıonlar bıle ılgılenmedıgı ıcın bız de arastırırp arastırıp burda bır suru ınsanla fıkır alısverısı yapıp hormon uzmanı oluyoruz işte
doktor bile bu kadar ilgilenmedi teşekkür ettim
test adetin 3. günü yapılmamış en doğru sonuç o zaman çıkar aslında ama tabiiki bu da yol gösterici..önce ben yüklüyeyim sizce hormonlarım nasıl
size doktorum diyebilir miyim bilmediğim şeyler çokmuş sağolasın. kendiliğinden adet olamadığım için bakmak istedi doktor ama böyle yol göstermedi. hayıt tohumu içmiştim 20 gün kadar belki adet olurum diye ama olmadım . eğer faydası olursa kullanmak istiyıorum onları nasıl kullanmalıyım peki?test adetin 3. günü yapılmamış en doğru sonuç o zaman çıkar aslında ama tabiiki bu da yol gösterici..
benim gibi sende pko lusun galiba lh yüksek, doktorlara göre lh fsh dan düşük olmalı aksi durumda pko var demektir
ayrıca fsh değerin de biraz yüksek değerin aşağılara inmesi yumurtlamaya fayda sağlayacaktır
hayıt tohumu, civanperçemi ve aslan pençesini birer ay dönüşümlü olarak kullanmanı öneririm özellikle fsh ve lh hormonlarını düzenlemede etkili bunlar
son olarak prolaktin ve tiroid değerlerin gayet iyi onlarda herhangi bir sıkıntı yok