Hormon tahlillerim

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Merhaba Bülent bey..
Normalde 28 gunde bir regl oluyorum.
Geçen ay ilk defa 2 gun erken oldum dzenli adet donemim var. Yumurtlamalarda sorun yasamiyorum Yaşim 24..

Adetimin 21.gunu vajinal ultrasondan doktorum yumurtladigimi rahim ve yumurtaliklarin temiz oldugunu soyledi.
Hormon testi istedi sonuclarim şu şekilde cikti..

Fsh: 3.75
T3: 3.52
T4 : 1.22
Tsh : 4.22
Lh : 10.45
Prolaktin: 25.16

Bana sadece tiroid hapimi kullanmaya devam etmem gerektigini soyledi ve 2 ay sonra gel dedi...

Bu ay kasik agrim ve bel agrim vardi hamilelik şuphesi ile gitmistim yumurtladigima da sevinmiştim ama tahlil sonuclarim beni uzdu. Hicmi bu degerlerle hamile oldugunu ogrenen yok.
Ya da ben umudumu bu aydan kesmelimiyim ?

Progesteron da yapmadi benim aklimda sadece soru işareti kaldi..
Bu tahlile gore agrilarimda normalmi ?
Yoksa %1 bile olsa hamilelik olabilirmi ?

canım pkolusun galiba ama sadece hormonlarına bakarak söylemek doğru olmaz

canım pkolusun galiba ama sadece hormonlarına bakarak söylemek doğru olmaz

Cnm 3 senedir hrmon tahlillerim normal cikiyor sadece prolaktin arada yukseliyor. Yumurtlamamin duzgun oldugunu dusunuyorum. Hem pco varsa bu ay nasil yumurtladim. Acaba 21.gun yaptirdigim icinmi boyle cikti cok uzuldmmmm

Cnm 3 senedir hrmon tahlillerim normal cikiyor sadece prolaktin arada yukseliyor. Yumurtlamamin duzgun oldugunu dusunuyorum. Hem pco varsa bu ay nasil yumurtladim. Acaba 21.gun yaptirdigim icinmi boyle cikti cok uzuldmmmm
hmm olabilir canım ben 21. gün yaptırdığını gözden kaçırmışım pcoda lh fsh'tan yüksek oluyor o yüzden acaba mı dedim ayrıca pco olup yumurtlaması düzenli olanlarda var

merhabalar : rahım- tup fılmı ve esınızın sperm degerlerını de degerlendırmek gerekır. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…