Hormon testi?

peritozu96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
90
4
29
Ya ben hormon testi için doktora gidicem de.Tüylenme sorunu var.Aç karnına mı yapılıyor?Bir de ben regl old.mu söylesem mi hemen yapılsın diye?Kendim mi söylemeliyim testi?

Doktora şikayetlerini anlat, sonra da regliyken geldim tahlillerim yapılsın diye söyle mutlaka.

O zaten uzman, yaptırır tahlillerini.

Ya bişey soracagım bende horman testi yaptırdım relg sancısı cekiyorum diye bana hiç relgmisin degilmisin diye sormadı bende internetten araştırdığımda öyle yazıyordu ama anlamadım bu arada bekarım...

Ya ben hormon testi için doktora gidicem de.Tüylenme sorunu var.Aç karnına mı yapılıyor?Bir de ben regl old.mu söylesem mi hemen yapılsın diye?Kendim mi söylemeliyim testi?
hormon tahlilleri genelde reglin 2.veya 3.günü yapılır aç gitmekte fayda var şeker tahlilide yapabilir

Evet doktor seni yönlendirecek. .
Adetin 3.günü açken kan veriyorsun. .

Ben anlamadım yorumlara bakınca. Kendim pcoyum ve defalarca kan verdim hormon tahlilleri için. Hiçbiri aç karna değildi, hatta doktora sormuştum 'Hormonlarla açlık-tokluğun ilişkisi yoktur, etkilenmez' demişti.

Ben anlamadım yorumlara bakınca. Kendim pcoyum ve defalarca kan verdim hormon tahlilleri için. Hiçbiri aç karna değildi, hatta doktora sormuştum 'Hormonlarla açlık-tokluğun ilişkisi yoktur, etkilenmez' demişti.
ya regl old.mu söylemem gerekir mi hormon testi içiin geldim fln desem mi

fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 AMH 0,49 kızlar sonucum nasıl bılen varsa degerlendırebılırmı

Merhaba arkadaşlar. Tiroit ilacı kullandıktan sonra ilk kez adetim gecikti. Kadın doğum ultrasonda baktı herhangi bir sorunum olmadığını söyledi. Adetin 3. günü bazı testler yapmamı söyledi. Ama ben adet olmadım dolayısıyla yaptıramadım. Fakat endokrin doktorum adet olmamış olmama rağmen test yaptırdı ve sonuçlar böyle.
Glukoz (AKŞ) 101
İnsülin 14.4
T4 11.66
TSH 1.06
LH 20.61
Estradiol 143
Prolaktin 14.02
FSH 5.38
D Vitamini 15.17
Prpgesteron 5.34

Şimdi bazı yumurtalıkla ilgili testler yüksek gibi. Ama dediğim gibi bunlar adetli iken yapılmadı.

X