Hoslandigim cocuk ve yakin arkadasim??

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Ya durup dururken neler düşünmüşsün diyebilirsiniz ama bilmiyorum içime kurt düştü bi kere ve hani icimde kotu bi his var bununla alakali engel olamiyorum. neyse konuya giriyorum ben bikac aydir bu cocuktan hoslaniyodum bu cocuk uniden ve daha once de bahsetmistim eski konularimda zaten,birde okuldan bi arkadasim var yakin Oda Selin olsun. neyse iste ben bu cocuktan hoslandigimi ona ilk soyledigim zaman(sadece ismini soylemistim atiyorum ahmet olsun) Ahmetten hoslaniyorum galiba ya demistim oda aa Ahmet Celik olan mi biliyorum o cocugu ya ilk donem ayni siniftaydik bi derste hatta stalklamistim facebookunu falan bulmustum dedi ben sok tabi sinir oldum ama bisey demedim. Meger baska bi arkadasiyla konusmuslar, hos cocuk falan demistik dedi bende sinir oldum. Dedim dogru soyle hoslaniyo muydun yoksa yok sacmalama tabiki hayir falan dedi. Neyse konu kapandi zaten Selinin o sira baska bi takildigi cocuk vardi.

neyse sonra bu cocuk benle ilgilenir gibi oldu falan mesajlastik ama sonra bisey olmadi aramizda, bunlar kaldilar bi dersten yaz okulu aliyolar bende arkadasima bi keresinde sey dedim 2 hafta once mesajlasirken yaz okulu nasil gidiyo tanidik var mi falan(amacim o cocukla ayni siniftalar mi onu ogrenmek idi) o da iste baya tanidik var guzel falan demisti ama Ahmeti gordum demedi. Gecen bu kizla bulustuk konusuyoruz.iste benim bi vizem cok dusuktu Ahmet de sakasina takilmisti bana hatta. İste dedi Ahmetle konustuk hatta o da Pinkynin de bi vizesi dusuktu dedi lafin gecti orda senden bahsetti dedi??! :KK57: Ben de neden sordugumda soylemedin demedim ve sustum.

Neyse bunuda gectim gecem gun okula gittim Selin ile bulusmaya, okula girdim aradim nerdesin diye geliyoruz kanka ciktim simdi dedi geliyoruz derken kimlesin dedim Ahmetle geliyoruz dedi??? (Ayni sinifta olduklari icin birlikte cikmislar siniftan) Ben sok tabi. (Bu arada Selinin yeni takildigi biri var ama onla da ertesi gun ayrildi)Sonra geldiler birlikte oturduk falan. Ama anlamadigim ne biliyim bi arkadasimin hoslandigi cocuk yanimda olsa hemen arkadasima mesaj atarim kanki seninki de burda :))) gibisinden takilirim, mesela bu arkadasimin yaklasimi hic hosuma gitmiyor. Soz konusu erkekse onun icin degisir hersey yani her erkek beni begensin modunda. Hic guvenmiyorum ona bide bana soylemedi falan.
Neyse yine otururken konusuyoruz Ahmet spora yazilmis Selin de dediki bak Ahmet de oraya yazilmis sen gelmedin.(Selin bana cok israr etmisti ben tatile gidicem diye istemedim meger ahmetle ayni spor salonuna yazilmislar yani evler yakin olunca denk geldi herhaldr hatta ahmet selini görmüs bikez)
Neyse boyle iste bi arkadasima bahsettim kimseye guvenme diyor. İcime kurt dustu resmen ya spora birlikte giderlerse ya okulda sürekli birlikte takilirlarsa diye sizce ben mi cok kiskancim? Yani kotu dusunmiyim diyorum ama Selin gercekten sirf ego tatmini icin bile etkilemeye calisabilir onu sizce ben mi paranoyak oldum

Seline dikkat et, bence hiçbir kız, arkadaşının sevdiği çocuğa bu kadarr yakın olmaz. Eğer gerçekten birşey yoksa.
Soyle söyliyim onun etrafinda cok fazla erkek var hani hem erkek arkadaslari cok hem de flort ettigi kisiler cok erkeklere yakin davraniyo genelde yani. Ondan dolayi ben pek fazla onemsemedim kotu dusunmedim.Ama simdi cidden diken ustundeyim..

Selin gerçek dost değil. Seninle onun arasını yapması gerekirken hiç bişeyden bahsetmiyor tesadüfen öğreniyorsun. Belkide senin ondan hoslandigini unutmuş gibi yapıyor belkide o hoşlanmaya devam ediyor.bir ahmet gider diğeri gelir.ahmeti boşver çünkü sevseydi msjlara devam ederdi seninle. Ahmeti artık unut gitsin önemli olan selin dikkat et başka konularda

Olsa bile cesaret edemez gibi geliyor umarim kotu seyler olmaz:))

Peki neden oyleyse habire cocugun pesinde canim kardesim??? Habire arkandan is ceviriyor.

Selin'in seni sevdigi, taktigi , umursadigi yok; bu cocuk buna yuz verse seni dimdirek satar.

Begen begenme, vallahi dogrusu bu.

Soz konusu sevgili olunca kizlarin atmayacagi kazik yok canikom, universite kaziklarinin cogu arkadasinin sevdigi elemana yazilip rezil olmak ya da arkadas sevgilisiyle yatip kalkmak seklinde.

Sen Selin'e hiiiiiiiiiiic guvenme. Banakalirsa zaten yakin zamanda sinirlenip busbutun silmek zorunda kalacaksin gibi.

Peki neden oyleyse habire cocugun pesinde canim kardesim??? Habire arkandan is ceviriyor.

Selin'in seni sevdigi, taktigi , umursadigi yok; bu cocuk buna yuz verse seni dimdirek satar.

Begen begenme, vallahi dogrusu bu.

Soz konusu sevgili olunca kizlarin atmayacagi kazik yok canikom, universite kaziklarinin cogu arkadasinin sevdigi elemana yazilip rezil olmak ya da arkadas sevgilisiyle yatip kalkmak seklinde.

Sen Selin'e hiiiiiiiiiiic guvenme. Banakalirsa zaten yakin zamanda sinirlenip busbutun silmek zorunda kalacaksin gibi.
Ben zaten guvenmiyorum kesinlikle, kimseye guvenmemeyi ogrendim ama bu kiza ayri bi guvensizligim var cunku bunu yapabilcek potansiyel var. Ama boyle birseye bulasirsa da benim de intikamim aci olur :KK70:

Selin gerçek dost değil. Seninle onun arasını yapması gerekirken hiç bişeyden bahsetmiyor tesadüfen öğreniyorsun. Belkide senin ondan hoslandigini unutmuş gibi yapıyor belkide o hoşlanmaya devam ediyor.bir ahmet gider diğeri gelir.ahmeti boşver çünkü sevseydi msjlara devam ederdi seninle. Ahmeti artık unut gitsin önemli olan selin dikkat et başka konularda
Ondan hoslandigini sanmiyorum ama dedigim gibi ego tatmini icin bile bunu yapabilir. Erkeklerin ilgisine alismis bi kiz ilk donem cocugu kesip cocuk buna yuzvermediyse, bir de ben dedim telefonumu aldi falan hosuna gitmemis olabilir bilmiyorum :KK43: Ama bi cocukla baslamislardi, ayrildi o gun, uzuldum baya falan dedi bilmiyorum gercekten

valla o kızla o çocuk arasında bişeyler var gibi üzgünüm ama :KK43:
Ya ama o bulustugumuz siralar baska biriyle gorusuyodu Selin o cocukla opustuler falan cikmaya basladilar sonra cocuk kiskanc cikti ayrildilar ayni gun. Agladim ettim dedi bana, bilmiyorum

Ya ama o bulustugumuz siralar baska biriyle gorusuyodu Selin o cocukla opustuler falan cikmaya basladilar sonra cocuk kiskanc cikti ayrildilar ayni gun. Agladim ettim dedi bana, bilmiyorum
ama şimdi aynı sınıftalar yanına beraber geliyorlar beraber de büyük ihtimal spora gidiyorlar ya da gidecekler bilmiyorum...sanki biraz gözü çocuğa kaymış gibi ki senden de saklıyor
çocuk da farkındadır herhalde saf değilse...bilemedim ..kızı hiç sevmedim
benim de benzettiğim arkadaşvar demiştim ya o da sevgilisinden ayrılmıştı görsen nasıl hüngür hüngür ağlardı bir hafta geçti geçmedi benim bir çocukla aramda bişeyler olcak gibiydi çocuğa mesajlar vs atmış bunlar görüşmeye başlamış.
sonra da bana diyor ki napym o beni tercih etti ...

ama şimdi aynı sınıftalar yanına beraber geliyorlar beraber de büyük ihtimal spora gidiyorlar ya da gidecekler bilmiyorum...sanki biraz gözü çocuğa kaymış gibi ki senden de saklıyor
çocuk da farkındadır herhalde saf değilse...bilemedim ..kızı hiç sevmedim
benim de benzettiğim arkadaşvar demiştim ya o da sevgilisinden ayrılmıştı görsen nasıl hüngür hüngür ağlardı bir hafta geçti geçmedi benim bir çocukla aramda bişeyler olcak gibiydi çocuğa mesajlar vs atmış bunlar görüşmeye başlamış.
sonra da bana diyor ki napym o beni tercih etti ...
Iste bilmiyorum bu tarz kizlar erkekler sadece beni begensin beni arzulasin diye dusunen tipler. Belki de o arkadasin da cocugun senle ilgilenmesini cekemedi.. Selin de biraz oyle :KK43:

X