• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 senelik memleketim , minnoşumun doğum yeri gittikçe seviyorum burayı iyi insanlar biriktirdim burda
Ben de bulunduğum şehrin sıcaklığından bunalıp tayinimizin Erzurum olmasını istediğim için eşimden tepki görüyorum. Napayım 8 sene kadar içimiz kemiklerimiz bilimum hücrelerimiz ısındı yandı biraz da donalım 😁

Ben de bulunduğum şehrin sıcaklığından bunalıp tayinimizin Erzurum olmasını istediğim için eşimden tepki görüyorum. Napayım 8 sene kadar içimiz kemiklerimiz bilimum hücrelerimiz ısındı yandı biraz da donalım 😁
Kışın içerde yaşıyoruz sadece 🤣 yazın çok güzel efil efil hatta akşamlar üşüyebilirsin ben yazın İzmir’de , Iğdır’da baygınlık geçiriyorum sıcaktan

Kışın içerde yaşıyoruz sadece 🤣 yazın çok güzel efil efil hatta akşamlar üşüyebilirsin ben yazın İzmir’de , Iğdır’da baygınlık geçiriyorum sıcaktan
Yazin bi yere gitmek istemiyorum sicaktan. Erzurumda yazi gecirmek daha mantikli😀

Evet ben cevaplayayım. Herkesin ki bu aya sayılıyor. Keira- Keira- arkidişin ihtiyacı olmadığı için uzay boşluğuna gidiyor. O boşluktan da topikte az okuyanlara aktarılıyor :KK70:
devletbahceligif.gif

Yazları çok güzel oluyor canım 😍
Kışın da havası temiz olduğu için sanırım fazla hasta etmiyor,ama çok soğuk gerçekten de.
Ben buz gibi havada sabah kalkar işe giderim sıkıntı olmaz diyorsan neden olmasın 😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X