• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kışın içerde yaşıyoruz sadece 🤣 yazın çok güzel efil efil hatta akşamlar üşüyebilirsin ben yazın İzmir’de , Iğdır’da baygınlık geçiriyorum sıcaktan
Ay üşümek neydi 🤨 bizim burda ara geçiş mevsimi yok bir bakmışsın hoop yaza düşüvermişiz😁
Evet ben cevaplayayım. Herkesin ki bu aya sayılıyor. Keira- Keira- arkidişin ihtiyacı olmadığı için uzay boşluğuna gidiyor. O boşluktan da topikte az okuyanlara aktarılıyor :KK70:
🤣🤣@Calcifer bunu okumamış olsun dedim ama mantıklı mi geldi nedir Bahçelinin dudaklarını okuyamadım inşallah maşallah olmaz dedi amin😁😁
devletbahceligif.gif

Son düzenleme:
❤️❤️❤️❤️ Bu saatte günaydın desem kabul olur mu??? Olmazsa japonca koniciva ya da gudmirnik de diyebiliyorum. Çok dilli harika mikemmel olmak bunu gerektirir. Bunlar da olmazsa gun ivink

İçime su serptin🤣 daha sipariş vermedim sepet oluşturuyorum :KK53:
Siyah lale
Kramazov kardeşler
Keşanlı Ali destanı
Parma Manastırı
Kolera günlerinde aşk
Eklediklerim bunlar şimdilik
Yaa Siyah Lale yi ben de merak ettim de milyon tane kitabım var :D
Artık serileri tamamlayıp almayacağım bir süre.

Yaa Siyah Lale yi ben de merak ettim de milyon tane kitabım var :KK70:
Artık serileri tamamlayıp almayacağım bir süre.
Off ya benimde okumadığım okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var ama dayanamıyorum :KK8:
Aslında C Capanin Gururu Teyom bu konuda nazar değdirse bana çok sevinirim:KK70:

Off ya benimde okumadığım okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var ama dayanamıyorum :KK8:
Aslında C Capanin Gururu Teyom bu konuda nazar değdirse bana çok sevinirim:KK70:
ne demek efenim hemen başlayayım operasyona. Keşke ben de senin kadar çok kitap alabilsem :KK70: keşke elimdekileri okumadan sipariş versem :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X