Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay kizlar kizlar deniz fenerine basladim 50 sayfa okudum ama bi turlu kitaba tam adapte olamadim. Bi arastirayim yorumlarina bakayim dedim okunmasi en zor 10 kitap listesindeymis megerse kalan 200 sayfa icin kendime sabir diliyorum

Ay kizlar kizlar deniz fenerine basladim 50 sayfa okudum ama bi turlu kitaba tam adapte olamadim. Bi arastirayim yorumlarina bakayim dedim okunmasi en zor 10 kitap listesindeymis megerse kalan 200 sayfa icin kendime sabir diliyorum
Virginia wolf biraz zor okunur ama adapte olursan kitapları çok iyidir

Virginia wolf biraz zor okunur ama adapte olursan kitapları çok iyidir
Kitabin konusunu okumustum tamam dedim surukleyici bir roman. Ama suan 50 sayfadan sonraki dusuncem konunun on planda olmayacagi daha cok kisilerin psikolojik analizleri ic sesleriyle gececek gibi. Nobetteyim bu gurultude zor olacak adapte olmak. Keske yanimda baska kitap olsaydi bunu burda harcamasaydim

Hakkâri 'de Bir Mevsim kitabını okudum. Şiirsel bir dille yazılmış, uslub ve konu olarakta aldığı ödüllerin hakkını veren muazzam bir kitap.Kahramanımız günün birinde bir anda kendini karlı dağların arasinda ücra bir koyde buluyor.Nerden geldiğini,sürgünmü,kazazademi suçlu mu olduğunu hatırlamıyor ve bunu sorguluyor.Imkansızlıklar icinde eğitim bekleyen cocuklar,hastalik ve tedavisizlikten sürekli ölen el kadar bebeler,yılın büyük bölümündeki kar kış sebebiyle dış dunya ile iliskisi kesilen köylüler, kisacasi yoksulluğun ve yoksunluğun vucud bulmus hâlini ,bir realitenin trajedisini ajitasyon yapmadan çok güzel anlatmış.

Selam C Calcifer başkanım ve canım kızlar:)
Çöl Çiçeği bitti Jane Eyre az kaldı bitmeden başlayacaktım Uğultulu Tepeler'e ama evde yokmuş ben var sanıyordum Sipariş ettim yarın gelir ve başlarım:)
Bu arada dün taksim yky 'da 2 saat geçirmiş olabilirim 2-3 tane de oradan kitap aldım birisi İblisname çok dikkatimi çekti bu ay okurum belki:)

Bu arada 2 ; Halsizliğimi ve depresifliğimi tiroide bağladım yarın doktora gideceğim çok övdüler bakalım inşallah memnun kalırım. Önereceğiniz Endokrinolog varsa isterim:)

Iblisname ilginç geldi, bir inceleyeyim
Çok geçmiş olsun, acil şifalar.

Eskişehir’e gelmek istersen kendi doktorumu önerebilirim çok geçmiş olsun bu arada

Eskişehir’e gelmek istersen kendi doktorumu önerebilirim çok geçmiş olsun bu arada
Teşekkür ederim canım:)
Keşke Eskişehir'de yaşasaydım ama malesef İstanbul
Şehri sevmeme nedenlerime 1001.yi ekledim gönlüme göre doktor yook

Arkadaşlar kendinize çok iyi bakın lütfen. Üniversite sınavına hazırlanma sürecimde çok fazla buraya girdiğim ve çok denememe rağmen otokontrolümü sağlayamadığım için daha çok ders çalışmak adına hesabımı sınava kadar pasifleştireceğim. Kısa süre de olsa bu grubun içinde olmak çok güzeldi. Bol kitaplı günler diliyorum. Sınavdan sonra görüşmek üzere inşallah. Sizi seviyorum

Isabetli bir karar vermişsin başarılar diliyorum

Geçmiş olsun
Çok başarılar, yolun aydınlık olsun

Şimdiden başarılar diliyorum istediğin üni ve bölümü kazanırsın inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…