Virginia wolf biraz zor okunur ama adapte olursan kitapları çok iyidirAy kizlar kizlar deniz fenerine basladim 50 sayfa okudum ama bi turlu kitaba tam adapte olamadim. Bi arastirayim yorumlarina bakayim dedim okunmasi en zor 10 kitap listesindeymis megersekalan 200 sayfa icin kendime sabir diliyorum
Kitabin konusunu okumustum tamam dedim surukleyici bir roman. Ama suan 50 sayfadan sonraki dusuncem konunun on planda olmayacagi daha cok kisilerin psikolojik analizleri ic sesleriyle gececek gibi. Nobetteyim bu gurultude zor olacak adapte olmak. Keske yanimda baska kitap olsaydi bunu burda harcamasaydimVirginia wolf biraz zor okunur ama adapte olursan kitapları çok iyidir
Iblisname ilginç geldi, bir inceleyeyimSelam C Calcifer başkanım ve canım kızlar:)
Çöl Çiçeği bitti Jane Eyre az kaldı bitmeden başlayacaktım Uğultulu Tepeler'e ama evde yokmuş ben var sanıyordumSipariş ettim yarın gelir ve başlarım:)
Bu arada dün taksim yky 'da 2 saat geçirmiş olabilirim2-3 tane de oradan kitap aldım birisi İblisname çok dikkatimi çekti bu ay okurum belki:)
Bu arada 2; Halsizliğimi ve depresifliğimi tiroide bağladım yarın doktora gideceğim çok övdüler bakalım inşallah memnun kalırım. Önereceğiniz Endokrinolog varsa isterim:)
Eskişehir’e gelmek istersen kendi doktorumu önerebilirimSelam C Calcifer başkanım ve canım kızlar:)
Çöl Çiçeği bitti Jane Eyre az kaldı bitmeden başlayacaktım Uğultulu Tepeler'e ama evde yokmuş ben var sanıyordumSipariş ettim yarın gelir ve başlarım:)
Bu arada dün taksim yky 'da 2 saat geçirmiş olabilirim2-3 tane de oradan kitap aldım birisi İblisname çok dikkatimi çekti bu ay okurum belki:)
Bu arada 2; Halsizliğimi ve depresifliğimi tiroide bağladım yarın doktora gideceğim çok övdüler bakalım inşallah memnun kalırım. Önereceğiniz Endokrinolog varsa isterim:)
Teşekkür ederim canım:)Eskişehir’e gelmek istersen kendi doktorumu önerebilirimçok geçmiş olsun bu arada
Hangi yakadasın?Teşekkür ederim canım:)
Keşke Eskişehir'de yaşasaydım ama malesef İstanbul
Şehri sevmeme nedenlerime 1001.yi ekledim gönlüme göre doktor yook
Avrupa canımHangi yakadasın?
Isabetli bir karar vermişsin başarılar diliyorumArkadaşlar kendinize çok iyi bakın lütfen. Üniversite sınavına hazırlanma sürecimde çok fazla buraya girdiğim ve çok denememe rağmen otokontrolümü sağlayamadığım için daha çok ders çalışmak adına hesabımı sınava kadar pasifleştireceğim. Kısa süre de olsa bu grubun içinde olmak çok güzeldi. Bol kitaplı günler diliyorum. Sınavdan sonra görüşmek üzere inşallah. Sizi seviyorum
Benim bildiğim sadece sadi konukta meral hanım var ama ulaşması oldukça zor.Avrupa canım
Geçmiş olsunSelam C Calcifer başkanım ve canım kızlar:)
Çok başarılar, yolun aydınlık olsunArkadaşlar kendinize çok iyi bakın lütfen. Üniversite sınavına hazırlanma sürecimde çok fazla buraya girdiğim ve çok denememe rağmen otokontrolümü sağlayamadığım için daha çok ders çalışmak adına hesabımı sınava kadar pasifleştireceğim. Kısa süre de olsa bu grubun içinde olmak çok güzeldi. Bol kitaplı günler diliyorum. Sınavdan sonra görüşmek üzere inşallah. Sizi seviyorum
Bende dün oradaydımdün taksim yky 'da 2 saat geçirmiş olabilirim
Geçmiş olsnyarın doktora gideceğim
Çook teşekkür ederimHomer Simpson her şey gönlünce olsun sınavın için şimdiden başarılar diliyorum
Şimdiden başarılar diliyorum istediğin üni ve bölümü kazanırsın inşallahArkadaşlar kendinize çok iyi bakın lütfen. Üniversite sınavına hazırlanma sürecimde çok fazla buraya girdiğim ve çok denememe rağmen otokontrolümü sağlayamadığım için daha çok ders çalışmak adına hesabımı sınava kadar pasifleştireceğim. Kısa süre de olsa bu grubun içinde olmak çok güzeldi. Bol kitaplı günler diliyorum. Sınavdan sonra görüşmek üzere inşallah. Sizi seviyorum
Sipariş verdim bir kaç güne gelir bende başlarım uğultulu tepelereUğultu Tepeler bitti. Bu kadar intikam hırsı ile yanan bri daha tanımadım. Konuşmak çin sabırsızlıkla bekliyorum.
Yeni kitabım Cemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?