Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uğultu Tepeler bitti. Bu kadar intikam hırsı ile yanan bri daha tanımadım. Konuşmak çin sabırsızlıkla bekliyorum.
Yeni kitabım Cemile
Canim ya hazir konusmak demisken ortak kitapların yorumlanmasi baya baya gec kaliyor sanki. Bunun onune gecsek nasil olur. Ustune cok kitap okuyunca o ilk okuyuncaki heyecan yorumlama hevesi falan sonraya kalmıyor bende. Mesela eylul ayi kitabinin yorumlamasini ekim ayinin ilk haftasi yapilsin gibi bir kural falan mi koysak herkes kendini ona gore ayarlasa???

Ya normalde ay bitince yorumlaması yapılıyordu. Yazın bu sekteye uğradı malesef. Artık Eylül ayından sonra başlıyoruz. Mesela pazartesi günü Dorian Gray'ın Portresi ni konuşacağız. Birikmiş olan kitapları 3er gün arayla listelemeyi düşünüyorum

Dogrudur canim ben onceki duzeninizi bilmedigim icin bir sey diyemem tabi oyle yorumlamak daha keyifli oluyordur eminim

Gazan mübarek olsun

Allah kolaylık versin

benim en sevdiğim kitaptır kendisi:)
bence okursun tutunursun da:) ama zor tabi okuması biraz.

Selamlar cumadan beri okuyamıyorum.Giremiyorum da buraya doğru düzgün. Biraz uzaklaştık evden Ankarada dün sınavımız vardı sınavdan sonra Bolu'ya kaçtık. Biraz da Sakarya'yı gördük. Yarından sonra eve gideceğiz bir aksilik çıkmazsa. Uğultulu Tepeleri ben de okumuştum bikaç ay önce. Elimdeki kitap hala Sherlock Holmes.

benim en sevdiğim kitaptır kendisi:)
bence okursun tutunursun da:) ama zor tabi okuması biraz.
Insallah nihayetinde sizin gibi düşünürüm. Mental anlamda kendimi zinde hissettiğim bi dönem o yüzden okumak için tam sırası diye düşündüm. Ama çıkmaza girersem sizden destek alırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…