Canim ya hazir konusmak demisken ortak kitapların yorumlanmasi baya baya gec kaliyor sanki. Bunun onune gecsek nasil olur. Ustune cok kitap okuyunca o ilk okuyuncaki heyecan yorumlama hevesi falan sonraya kalmıyor bende. Mesela eylul ayi kitabinin yorumlamasini ekim ayinin ilk haftasi yapilsin gibi bir kural falan mi koysak herkes kendini ona gore ayarlasa???Uğultu Tepeler bitti. Bu kadar intikam hırsı ile yanan bri daha tanımadım. Konuşmak çin sabırsızlıkla bekliyorum.
Yeni kitabım Cemile
Ya normalde ay bitince yorumlaması yapılıyordu. Yazın bu sekteye uğradı malesef. Artık Eylül ayından sonra başlıyoruz. Mesela pazartesi günü Dorian Gray'ın Portresi ni konuşacağız. Birikmiş olan kitapları 3er gün arayla listelemeyi düşünüyorumCanim ya hazir konusmak demisken ortak kitapların yorumlanmasi baya baya gec kaliyor sanki. Bunun onune gecsek nasil olur. Ustune cok kitap okuyunca o ilk okuyuncaki heyecan yorumlama hevesi falan sonraya kalmıyor bende. Mesela eylul ayi kitabinin yorumlamasini ekim ayinin ilk haftasi yapilsin gibi bir kural falan mi koysak herkes kendini ona gore ayarlasa???
Dogrudur canim ben onceki duzeninizi bilmedigim icin bir sey diyemem tabiYa normalde ay bitince yorumlaması yapılıyordu. Yazın bu sekteye uğradı malesef. Artık Eylül ayından sonra başlıyoruz. Mesela pazartesi günü Dorian Gray'ın Portresi ni konuşacağız. Birikmiş olan kitapları 3er gün arayla listelemeyi düşünüyorum
Sen yazdıklarında kesinlikle haklısınDogrudur canim ben onceki duzeninizi bilmedigim icin bir sey diyemem tabioyle yorumlamak daha keyifli oluyordur eminim
Gazan mübarek olsunÇok uzun zamandır kitaplığımda olan ama gözüm kesmediği için bir türlü okuyamadığım Tutunamayanlar kitabına nihayet başlıyorum.Baya baya kalında umarım bu Tutunamayanlar kitabına tutunabilirim
Bu zamana kadar okumaya cesaret edememekte hakliymisim demekGazan mübarek olsun
Allah kolaylık versinÇok uzun zamandır kitaplığımda olan ama gözüm kesmediği için bir türlü okuyamadığım Tutunamayanlar kitabına nihayet başlıyorum.Baya baya kalında umarım bu Tutunamayanlar kitabına tutunabilirim
Çok uzun zamandır kitaplığımda olan ama gözüm kesmediği için bir türlü okuyamadığım Tutunamayanlar kitabına nihayet başlıyorum.Baya baya kalında umarım bu Tutunamayanlar kitabına tutunabilirim
Yok cağğnıımm ne alakası varBu zamana kadar okumaya cesaret edememekte hakliymisim demek
2022 Ocak ayı ortak okuması Tutunamayanlar olacak, okumayan listelerden çıkarılacakAllah kolaylık versin
3-5kisi kalir burda2022 Ocak ayı ortak okuması Tutunamayanlar olacak, okumayan listelerden çıkarılacak
2022 Ocak ayı ortak okuması Tutunamayanlar olacak, okumayan listelerden çıkarılacak
Yaa sen okudun mu? Ben de baslamistim bitmese de kabul olur mu acababen yerimi garantiledim
Insallah nihayetinde sizin gibi düşünürüm. Mental anlamda kendimi zinde hissettiğim bi dönem o yüzden okumak için tam sırası diye düşündüm. Ama çıkmaza girersem sizden destek alırımbenim en sevdiğim kitaptır kendisi:)
bence okursun tutunursun da:) ama zor tabi okuması biraz.
Başkasına okutabiliyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?