- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
O benim adıma okuyacak ahahajja.
Insallah nihayetinde sizin gibi düşünürüm. Mental anlamda kendimi zinde hissettiğim bi dönem o yüzden okumak için tam sırası diye düşündüm. Ama çıkmaza girersem sizden destek alırım
O zamanO benim adıma okuyacak ahahajja.
Başkasını bul
Okumak lazim yaa o kadar kitap okuyoruz tutunamayanlari bitiremedim demek utanc verici
Okumak lazim yaa o kadar kitap okuyoruz tutunamayanlari bitiremedim demek utanc vericibugun tevafuk is yerinde bir arkadas elinde tutunamayanlari alip gelmis bu kitabi okudun mu diye bitiremedim deyip yerin dibine dogru yol aldim neyseki acil isi cikti muhabbet orda kesildi
Olsun ben yine dr not aldım:)Benim bildiğim sadece sadi konukta meral hanım var ama ulaşması oldukça zor.
Ulaştığın takdirde de kendinin görmesi zor bikaç dr var yanında.
Bütün kitapları kurcalayan uzuunn ve turuncu saçlı bendimBende dün oradaydımYan tarafımdaki o güzel hanim ferfecirin levaizi miydi yoksa
Geçmiş olsn
Dahada merak ettim şimdi. Bakalım okurken ve bitirdikten sonra bende nasıl bi etki bırakıcak.Bende sizin gibi lise yillarimda almistim bu kadar uzun yillar geçmiş nasıl okumadım bende hayret ediyorum. Bu gece başlıyorum bakalimoğuz Atay insana çıkmazı umutsuzluğu dibine kadar hissettirdiği için çok geriliyosun okurken. ama duyguları yansıtmakta eleştiride on numara
bide anime film var meleğin yumurtası diye. bak izlediğim hiç biseyde bu kadar gerilmemistim. zerre umut yoktu o filmde de
Dahada merak ettim şimdi. Bakalım okurken ve bitirdikten sonra bende nasıl bi etki bırakıcak.Bende sizin gibi lise yillarimda almistim bu kadar uzun yillar geçmiş nasıl okumadım bende hayret ediyorum. Bu gece başlıyorum bakalim
Malum kitap yine çıkmış ortayaOkumak lazim yaa o kadar kitap okuyoruz tutunamayanlari bitiremedim demek utanc vericibugun tevafuk is yerinde bir arkadas elinde tutunamayanlari alip gelmis bu kitabi okudun mu diye bitiremedim deyip yerin dibine dogru yol aldim neyseki acil isi cikti muhabbet orda kesildi
Dedik ve asla tutunamadık
Yalnız benimki okumuş acilen yeni koca bulmam mı lazım şimdi ahahahKocalarımıza okutuyoruzSevgi testi
Valla onda hic başlamamis gibi bi hava vardi bence tutunamayanlarin sillesini yemis gibi durmuyordubelki o da bitiremediben başladım yarım bıraktım inatla iki üç hafta sonra tekrar başlayıp bitirdim :)
öyle kolay bitmiyo insanı bi süründürüyo cidden:)
Okuruz bence yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?