• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
belki o da bitiremedi:KK70: ben başladım yarım bıraktım inatla iki üç hafta sonra tekrar başlayıp bitirdim :)
öyle kolay bitmiyo insanı bi süründürüyo cidden:)
Iki üç hafta demissiniz gözüm korktu ben 10 günde bitirmeyi hedeflemiştim .kararliyimdir aslinda inşallah beğenerek okur ve bitirim

Çok uzun zamandır kitaplığımda olan ama gözüm kesmediği için bir türlü okuyamadığım Tutunamayanlar kitabına nihayet başlıyorum.Baya baya kalında umarım bu Tutunamayanlar kitabına tutunabilirim 🤭
benimde kitaplığımda olan ama başlamak için uygun zamanı beklediğim bir kitap tutunamayanlar. çok fazla Türk edebiyatından okuduğum için araya bir dünya klasiği koyayım diye düşünmüştm ama şimdi aklıma bir düşmedi değil

Soğuk bir Şubat ayıydı, bu ayın yazarı Oğuzcum Atay dediler, hep birlikte okuyalım dediler.
Aaaaa bir de baktım ki Tutunamayanlar ı okuyan bir tek benim :KK70:
Zaten adamın sayılı kitabı var, kitap yoldaşlarım hep tutunabilcekleri kitaplarını seçmişler... Unutmam sayın yargıç 🤪

Soğuk bir Şubat ayıydı, bu ayın yazarı Oğuzcum Atay dediler, hep birlikte okuyalım dediler.
Zaten adamın sayılı kitabı var, kitap yoldaşlarım hep tutunabilcekleri kitaplarını seçmişler... Unutmam sayın yargıç 🤪
Kız benim okuduğum da 400 küsürdü. Kısa olanı C Calcifer okudu🤣

Iki üç hafta demissiniz gözüm korktu ben 10 günde bitirmeyi hedeflemiştim .kararliyimdir aslinda inşallah beğenerek okur ve bitirim

yok ilk bırakmakla ikinci kez başlamam arası o kadar.
aşağı yukarı on günde bitirdim galiba ben de:) çok seneler oldu tam hatırlamıyorum:)

Ay o sendin dimi hahahahha. Ben o ay Anna Karenina'yı 9 günde okumuştum o bana yetti. Oğuz Atay'ın tehlikeli oyunlarını okumuştum o ay 🤣🤣

Ay o sendin dimi hahahahha. Ben o ay Anna Karenina'yı 9 günde okumuştum o bana yetti. Oğuz Atay'ın tehlikeli oyunlarını okumuştum o ay 🤣🤣
Yemin ederim kendimi bir sürünun içinden seçilmiş kuzu gibi hissettim o ay jdhsjsjsj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X