- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
2-3 ayda biter ama biterOkuruz bence yaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2-3 ayda biter ama biterOkuruz bence yaaa![]()
Valla onda hic başlamamis gibi bi hava vardi bence tutunamayanlarin sillesini yemis gibi durmuyordu![]()
Farklı zamanlarda gitmişiz demekkiBütün kitapları kurcalayan uzuunn ve turuncu saçlı bendim:))
Ben okudum tatlım2022 Ocak ayı ortak okuması Tutunamayanlar olacak, okumayan listelerden çıkarılacak![]()
Kapalıyız
Farklı zamanlarda gitmişiz demekkiBu arada oraya birlikte gittiğim kuzenimde uzun ve turuncu saçlı
![]()
Iki üç hafta demissiniz gözüm korktu ben 10 günde bitirmeyi hedeflemiştim .kararliyimdir aslinda inşallah beğenerek okur ve bitirimbelki o da bitiremediben başladım yarım bıraktım inatla iki üç hafta sonra tekrar başlayıp bitirdim :)
öyle kolay bitmiyo insanı bi süründürüyo cidden:)
benimde kitaplığımda olan ama başlamak için uygun zamanı beklediğim bir kitap tutunamayanlar. çok fazla Türk edebiyatından okuduğum için araya bir dünya klasiği koyayım diye düşünmüştm ama şimdi aklıma bir düşmedi değilÇok uzun zamandır kitaplığımda olan ama gözüm kesmediği için bir türlü okuyamadığım Tutunamayanlar kitabına nihayet başlıyorum.Baya baya kalında umarım bu Tutunamayanlar kitabına tutunabilirim![]()
Ben okuyacağım onu da şöyle yapayım diyorum her gün 20 sayfa. Başka türlü bitmez2-3 ayda biter ama biter![]()
Senin adına ben okuyayımO benim adıma okuyacak ahahajja.
Başkasını bul![]()
Kız benim okuduğum da 400 küsürdü. Kısa olanı C Calcifer okuduSoğuk bir Şubat ayıydı, bu ayın yazarı Oğuzcum Atay dediler, hep birlikte okuyalım dediler.
Aaaaa bir de baktım ki Tutunamayanlar ı okuyan bir tek benim
Zaten adamın sayılı kitabı var, kitap yoldaşlarım hep tutunabilcekleri kitaplarını seçmişler... Unutmam sayın yargıç![]()
Bunlar hep tuzak
Iki üç hafta demissiniz gözüm korktu ben 10 günde bitirmeyi hedeflemiştim .kararliyimdir aslinda inşallah beğenerek okur ve bitirim
Ay o sendin dimi hahahahha. Ben o ay Anna Karenina'yı 9 günde okumuştum o bana yetti. Oğuz Atay'ın tehlikeli oyunlarını okumuştum o aySoğuk bir Şubat ayıydı, bu ayın yazarı Oğuzcum Atay dediler, hep birlikte okuyalım dediler.
Aaaaa bir de baktım ki Tutunamayanlar ı okuyan bir tek benim
Zaten adamın sayılı kitabı var, kitap yoldaşlarım hep tutunabilcekleri kitaplarını seçmişler... Unutmam sayın yargıç![]()
Ben de 2018de başlamıştımIki üç hafta demissiniz gözüm korktu ben 10 günde bitirmeyi hedeflemiştim .kararliyimdir aslinda inşallah beğenerek okur ve bitirim
İnanmamSenin adına ben okuyayım![]()
![]()
Yemin ederim kendimi bir sürünun içinden seçilmiş kuzu gibi hissettim o ay jdhsjsjsjAy o sendin dimi hahahahha. Ben o ay Anna Karenina'yı 9 günde okumuştum o bana yetti. Oğuz Atay'ın tehlikeli oyunlarını okumuştum o ay![]()
Bende çok merak ediyorumahh ahhh selimben en çok selimi sevmiştim:) ve en çok kitabın sonuyla ilgili ne düşüneceğini merak ediyorum:)
Benimki okuyalı yıllar oldu edebiyatçı zaten okumaması imkansız.sevgi testinden geçtimi şimdi bizKocalarımıza okutuyoruz![]()
Sevgi testi
![]()
3 yılda 40 sayfa okuduysam, 30 yılda biterİnanmam