evet durağan yerleri sıkıcı ama bir insanın nasıl kendini bitirebileceği güzel işlenmişSelam kızlarr:)
Dorian Gray'in Portresi'ni çoğunluğun tersine çok sevdiğimi söyleyemeceğim. Buna ana karakter Dorian'ın etkisi büyük fakat ben akışı
da çok sevemedim. Bazı bölümler inanılamaz durağandı zorla okudumKitapta en olmayacak 2 insanın ölmesi de ayrıca sinirimi bozdu
Egoist arkadaşımız Dorian o gün atölyede mis gibi Basil yerine Hary'e yakın olmayı seçerek hayatının yanlışını yaptı. Özünde varmış
zaten kötü karakter ama Hary ile iyice
pislük oldu
Hary çünkü egosunu besliyordu. Basil ise ona gerçekleri söylüyordu. Biliyorsun gerçekler herkesin hoşuna gitmezSelam kızlarr:)
Dorian Gray'in Portresi'ni çoğunluğun tersine çok sevdiğimi söyleyemeceğim. Buna ana karakter Dorian'ın etkisi büyük fakat ben akışı
da çok sevemedim. Bazı bölümler inanılamaz durağandı zorla okudumKitapta en olmayacak 2 insanın ölmesi de ayrıca sinirimi bozdu
Egoist arkadaşımız Dorian o gün atölyede mis gibi Basil yerine Hary'e yakın olmayı seçerek hayatının yanlışını yaptı. Özünde varmış
pislük oldu
Dorian işlenmemiş bir mücevher gibiydi. Hary onu ince ince işlediç ona öyle bir sokuldu ki Dorian on kendini teslim etmekten başka çaresi olmadı.Dorian, güzelliğin herşeyi mübah kılacağını düşünen pisliğin tekidir nokta
Kesinlikle öyle fakat aşırı tutarsızlıkları ve rolünü abartması can sıkıcıydıevet durağan yerleri sıkıcı ama bir insanın nasıl kendini bitirebileceği güzel işlenmiş
tam bir gerizekalıDorian, güzelliğin herşeyi mübah kılacağını düşünen pisliğin tekidir nokta
ben kitabın başında eğilimi farklı sandıydımKesinlikle öyle fakat aşırı tutarsızlıkları ve rolünü abartması can sıkıcıydı
onun o şımarıklığı gerçek hayatta da karşımıza çıkan pek çok insanda kendini gösteriyorGray'ın histerik halleri beni benden aldım bir de dokunduğu her kişiye felaket getirdi. Güzelliğine aldanaların sonu hep hüsran oldu. Kimi öldü kimi iflas etti
Hangimiz sanmadıkben kitabın başında eğilimi farklı sandıydım
harry insanın kötü yönünü temsil ederken basil vicdanı ve iyiliği temsil ediyordu. Dorian kötülüğü seçtiDorian işlenmemiş bir mücevher gibiydi. Hary onu ince ince işlediç ona öyle bir sokuldu ki Dorian on kendini teslim etmekten başka çaresi olmadı.
İlk yazıldığı dönemde sorun olmuş zaten bu ve aslında o eğilim varmış zatenben kitabın başında eğilimi farklı sandıydım
he ya çok farklı olurdu , ama cesaret edilmesi zor olurdu. Ben de pek kötü niyetliymişimHangimiz sanmadık
Bence öyle olsaydı farklı olurdu bence güzel olabilirdi
Güzelliği zehirli bir yılan gibionun o şımarıklığı gerçek hayatta da karşımıza çıkan pek çok insanda kendini gösteriyor
Dorian , Hanry nin içindeki o mükemmel analiz yeteneğinden faydalanmak için Hanry le yakınlaşsa da aslında , aslında bu birazda kendini keşfetme süreciydi Dorian için .Bu hikaye de yanan Basil oldu .Selam kızlarr:)
pislük oldu
Ay ben de sandım. Gay hikayesi mi dedinben kitabın başında eğilimi farklı sandıydım
Aaa evet ben de bi yerde okumuştum bizim bu okuduğumuz sansürlüharry insanın kötü yönünü temsil ederken basil vicdanı ve iyiliği temsil ediyordu. Dorian kötülüğü seçti
İlk yazıldığı dönemde sorun olmuş zaten bu ve aslında o eğilim varmış zaten
Gerçek anlamda da yandı. Adamın tozu kalmadıDorian , Hanry nin içindeki o mükemmel analiz yeteneğinden faydalanmak için Hanry le yakınlaşsa da aslında , aslında bu birazda kendini keşfetme süreciydi Dorian için .Bu hikaye de yanan Basil oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?