- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
MedusaGüzelliği zehirli bir yılan gibi
hee öyle dedim, bizim kızlar da beğenmişti bunu dedimAy ben de sandım. Gay hikayesi mi dedin
Yazarın Kendi hayatındanda esintiler varmış belki öyle bir eğilimi vardıAaa evet ben de bi yerde okumuştum bizim bu okuduğumuz sansürlü
basımmış
Evet yazarın hayatını şöyleYazarın Kendi hayatındanda esintiler varmış belki öyle bir eğilimi vardı
Oscar Wilde’ın eşcinsel olduğunu duymuştum :)Yazarın Kendi hayatındanda esintiler varmış belki öyle bir eğilimi vardı
sanki bende böyle bişey okudum ama çok emin olamadım. Dorian olmak istediği kişiydi sanki onun için yazmıştı bu romanıOscar Wilde’ın eşcinsel olduğunu duymuştum :)
Senin levinin dorian olduEvet yazarın hayatını şöyle
bir araştırınca zaten kitap anlamlanıyor ama yine de sevmedimahahah taktım ben
Levin'e de gıcıktım ama 1. Dorian olduSenin levinin dorian oldu
Teo, buna bayıldıLevin'e de gıcıktım ama 1. Dorian oldu
Boş ve çok konuşuyordu da böyleTeo, buna bayıldı
ben de sevdimBen genel olarak sevdim kitabı okurken bazı yerlerdeki alaycı usluptanda keyif aldım. En çok henry ile olan diyalogları sevdim
en azından katil değil yaniBoş ve çok konuşuyordu da böyle
kötü ve cani değildi hakkını yemem
Çıkardı bence, çünkü potansiyelinde kötülük vardı. Harry sadece bunu açığa çıkardıSizce lord henry olmasa dorian yoldan çıkar mıydı yine
Çıkardı ama bu kadar abartırmıydu şüphelerim varSizce lord henry olmasa dorian yoldan çıkar mıydı yine
kızın aşkı da pek baydı ya, bdvde sevgilisi olan kızlar gibiEn can alıcı noktası nişanlandığı zaman nişanlısınız aşkından dolayı kötü performans göstermesi ve kızın yüzüne karşı onu aşağılaması. Kız buna dayanamayıp intihar etti ama onun umrumda bile olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?