- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
bende izlemeyi düşünüyorum. acaba toplu izleme yapıp kitapla film arasındaki sanat -edebiyat farkını mı knuşsak :)Bu arada Dorian'ın filmi de varmış. Onu da seyredeceğim
çok iyi fikirbende izlemeyi düşünüyorum. acaba toplu izleme yapıp kitapla film arasındaki sanat -edebiyat farkını mı knuşsak :)
Hatırlar gibi oldum şimdiNasıl onu hatırlıyorsun. Adam neler çekti demir ökçeyi alt etmek için. Partiler kurdu gazetelere sızdı. Medyaya sızdı ki medya kimin elindeyse iltidar odur dedi. Ama her defasında kan dökülerek baskılandılar ya da para verilerek
yarım kalması da Evil'in hatıratının sona ermesi yüzünden.Güç kimin elindeyse kontrolsüzce kullanıyorlar. Ernest değişmedi ama ekibi yolundan saptı. Kan dökmekten çekinmedi. Aaa baya baya hatırlıyorum
Okumadım canım ama Jane çok güzel inşallah bitecek aminLevaiz agnes grey’i okumuş muydun. Ben jane eyre’yi benzettim baya o kitaba. Onun yazarıda anne bronte o yüzden kuşkularım var biraz
Kaçmıştı dimiyarım kalması da Evil'in hatıratının sona ermesi yüzünden.
daha bilmemKaçmıştı dimi
Ben daha çok başlardayım hafta başına biter inşallahOkumadım canım ama Jane çok güzel inşallah bitecek amin
Aa doğru onu izleyebilirimLevin'i izle o zaman
İyi geceler canım bende kaçıyorumKızlar hepinize teşekkür ediyorum. Biraz spor yapacağım. Öptüm hepinizi
Hatırlar gibi oldum şimdibazıları yüzünden asır geçti de okumamın üstünden şaka şaka hatırlıyorum. Ona da kolay toplanırız sen ben teo ve elea okuduk sanki
Benim az kaldı ama araya senaryo girdi onu okuyorumBen daha çok başlardayım hafta başına biter inşallah
iyi geceler ve keyifli sohbet için herkese teşekkür ederim :)İyi geceler canım bende kaçıyorum
iyi geceler hanımlar
Niye yaaaBu Nelly nin kafayı duvara sürtüp kıvılcım çıkartabiliyor muyuz?
Tam bir Sinsirella da ondanNiye yaaa
Olayları istediği gibi yönlendiriyorTam bir Sinsirella da ondan
Sayfa 170 bakalım daha neler göreceğimOlayları istediği gibi yönlendiriyor
İlerde daha yapıcı oluyor. Bir de olaylar hızlı atlıyorSayfa 170 bakalım daha neler göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?