- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
hangi kitap acabaSayfa 170 bakalım daha neler göreceğim
Uğultu Tepelerhangi kitap acaba
İyi yaptın bol bol spolier vardı ajahajIyi aksamlar kizlar. Kitap yorumlamasi var diye gelmedim belki okurum kitabi spoiler almayim durduk yere
Nobette deniz feneri iskencesinden 154 syf okudum. Tek basina gitmeyecegini anladigim icin balzac/vadideki zambak a basladim sayfa 50deyim. Herkese iyi geceler
Tahmin ettim canim zaten sayfalar sürmüş ne dedikodu yapmissinizdir kim bilirİyi yaptın bol bol spolier vardı ajahaj
Kitabı okuyunca geri dön okuTahmin ettim canim zaten sayfalar sürmüş ne dedikodu yapmissinizdir kim bilir
BulabilirsemKitabı okuyunca geri dön oku
Evet canım okumuştumKukrim de okumuştu sanırım
kesinlikleEgoist arkadaşımız Dorian o gün atölyede mis gibi Basil yerine Hary'e yakın olmayı seçerek hayatının yanlışını yaptı. Özünde varmış
reading zindanlarına taılmış ve orada reading zindani baladı yani herkes öldürür sevdiğini şiirini yazmışKitabın yayınlandığı Viktorya çağında Dorian'ın erkekleri bile kendine aşık ettiği güzelliği konu edinmesinden dolayı ahlaksızlık ile suçlanıp hapis cezasına mahkum edilmiş Oscar Wilde.
harry çoğu kişiyi etkileyibelecek türden bi adamHarry'nin farklı bir cazibesi vardı ama bayağı bilge bir adam. Kötü bilge de olsa
narsist herifonun umrumda bile olmadı
Sırasıyla;
Genel yorumunu merak ediyorumiyi akşamlar kitap yorumlamasına gelemedim acil işimiz çıktı
off ya
en sevdiğim kitap yorumuna gelemedim
Oyy baya da varmis. 1984u eskiden okumustum hatırladığım kadariyla katilirim. Puslu kitalari da okudum digerleri malesefSırasıyla;
Demir ökçe
Görmek
Empedokles'in Dostları
1984
Puslu kıtalar atlası
2 haftada bitireceğiz bunları İnşallah
film de bazı sahneler çok uçukİzlemeyeceğim
Bu arada Dorian'ın filmi de varmış. Onu da seyredeceğim
Oooo henryi colin firth oynuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?