- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
Vardı canım.trende kılık değiştirmeler köpekler falan vardı dimidoğru hatırlıyorsun deyinbana
Hatırlamıyorum o kadarAteizm var mıydı kızlar
Hiç hatırlamadımAteizm var mıydı kızlar
Vardı canım.
Evet yazar kendisi diye torpil geçmiş demekSivri bir tip
Çok kararlıydı evet ben başlarda bu kadar kaos beklemedim daha dramatik ilerleyecek sandımAma adamı adım adım itibarsızlaştırdılar. Maddi manevi bitirdiler. Ona rağmen yine doğrusunda vaz geçmedi
Senin hatırlayamadığını biz nasıl hatırlayalım TeoAteizm var mıydı kızlar
Ki Saddam dan kaç yıl önce yazılmış.Yer altında saklanmaları da Saddamı hatırlattı
Ya evet çevirdim çevirdim bişi yok meğerse kitap bitmişKitabın yarım kalması kötü oldu ama durduk yere bitti
Kuzum bence vardı zaten, yanıldım mı diye size sordumAklıma uzun uzun kürsü konuşmaları geliyor
Çok kararlıydı evet ben başlarda bu kadar kaos beklemedim daha dramatik ilerleyecek sandım
Senin hatırlayamadığını biz nasıl hatırlayalım Teo
Saddam belki yöntemi burdan aldıKi Saddam dan kaç yıl önce yazılmış.
Kuzum bence vardı zaten, yanıldım mı diye size sordum
Medya kimdeyse güç olsa bebeyimAdam saatlerce konuştu anlattı ama gazteler yazmadı ya vay zalım medya vay
Tamam suç benimBende hiç yok oralar çok keskin noktalari hatırlıyorum sadece
Hic yabancı gelmiyorAdam saatlerce konuştu anlattı ama gazeteler yazmadı ya vay zalım medya vay
Kitap 100 sene çnce yazılmış ama manidarMedya kimdeyse güç olsa bebeyim
Medya nasıl da manipülasyon yapıyordu. Bilhassa şu rahip konusundaAdam saatlerce konuştu anlattı ama gazeteler yazmadı ya vay zalım medya vay
Ayy evet rahibi hatırladım adamı dinden men ettiler karaladılarMedya nasıl da manipülasyon yapıyordu. Bilhassa şu rahip konusunda
Güle güle gitBen gidiyorum kızlar kısa ve özlü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?