- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
çıkaramadım o lafıÇok güzel bir laf var Teo kesin bilirsin keserli saplı hesaplı bir şey dhshshs
Ona kürek yetmezİlk başlar biraz durağan ama sonrası çok iyi. Tavsiye ederim. Sen de Heatcliff'in ağzına kürekle vurmak isteyeceksin
Tutunamayanlara tutunabilmek için örümcek adam gibi parmaklarla ağ atmak gerekiyorTutunamadın demek sende
Offf o kadar mı yaTututanamanyanlara da 2019 başladım ama
hee anladım, beni sayfadan atmanın yolunu buldun dimek, ben de okumazsam Teo değilim
Böyle birşey bu kitap başlıyorsun sadeceOfff o kadar mı ya
Ahh cınııım bizde E harfini yazıyoruz işte ne olsunAha negoda gelmiş bende tam dans ederek cam sildiğimi ve ne kadar keyif aldığımı yazıyodumNego
Vallahi çok seviyorum ya
sen eşinle çok zıtlaşma yine deOfff o kadar mı ya
Neyibana destek verin bacılar, Yoksa hain Calci kafaya koymuş, okutacak bize
Okumam dediysem okumam o kadaaarrbana destek verin bacılar, Yoksa hain Calci kafaya koymuş, okutacak bize
gerçekten çok iyi başlanıyor ya, hiçbir kitaba öylesine başlanmıyor. Deli gibi sadece başlanıyorBöyle birşey bu kitap başlıyorsun sadece
Ahh cınııım bizde E harfini yazıyoruz işte ne olsun
Başlarken bir güzel gelmişti aslımda sonra ne oldu ise bir uzaklaştımgerçekten çok iyi başlanıyor ya, hiçbir kitaba öylesine başlanmıyor. Deli gibi sadece başlanıyor
gerçekten çok iyi başlanıyor ya, hiçbir kitaba öylesine başlanmıyor. Deli gibi sadece başlanıyor
Bana bu kitabı caaaanııımOna kürek yetmez
Tutunamayanlara tutunabilmek için örümcek adam gibi parmaklarla ağ atmak gerekiyor
Söyle yapayım, Birazını sesli kitap, Birazını ben okuyayım1984
Sen yine de çok şaapmaaa ya
Kesinlikle okumalısın Teocuğum
Dizi gibi, bol entrika kesin sarar
Ne yaptıysam olmadı tu tu na ma dımmmm gitti
o hala en sevdiğim kitap diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?