• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8F967419-D2C6-43BF-A336-DD8D9846AD0B.webp
Aldım calci hanım 🌝

1984 ü okudum,yorumlamaya gelirim😊
Dostlar hava yağmurlu…şibumi -trevanian
Başladım,lakin benim için zor oluyor zira kızım bu sene LGS ye girecek hayırlısıyla
Bu arada MR sonucum çıktı,enfeksiyona başlı kemik deformasyonu var….
Geçmiş olsun. Allah Lgs , Yks ve 1.sınıf annelerine bool sabır versin halimiz duman
gerçekten çok iyi başlanıyor ya, hiçbir kitaba öylesine başlanmıyor. Deli gibi sadece başlanıyor :KK70:
Oğuzcuğumun ferfecir kadınlarindan çektigi zulmü gördüm burda resmen😅Herkes yarim bırakmış.Şaka bi yana Tutunamayanlar turkiyedeki en çok yarim bırakılan kitapmis,ilk yarısını okumak biraz zor olduğu için olabilir, ikinci yarısi çok iyi bence .Kitabı akıcı bir roman değil felsefi piskoloji kitabı diye düşünüp başlanırsa okunması daha kolay olur. Ben son kisimlardayim şu an.Toplum duzenine bir başkaldiriyi okuyorum,ruh analizlerine bayıldım.Bazi cumleleri nasıl bu kadar olaganüstu yazabildin be adam diyorum.
Onun en sevdiği kitap çünkü :sus:

Özet dinle bence dhshsh 😁
Bilmem kaç sayfanın noktasız olduğunu söylemem seni etkiler mi hdjsjsjsj 😁😁
Dediginiz kısım yaklaşık 70 sayfa noktalama işareti yok.inanamadim😆 okurken üzerimden tır geçti resmen ama değer mi değer bence

nasılsın canım
Iyiyim canim cok sagol sen nasilsin? Hic katilamiyorun size. Okul basladi, 2 cocuk, bi yandan bazi saglik sorunlari falan derken iyice bosladim kitap okumayi 😔 su an hala ufagi ayagimda salliyorum. Bu yaz Ince Memed serisini bitirmeyi hedefliyordum, sadece ilkini okuyabildim 😒

Iyiyim canim cok sagol sen nasilsin? Hic katilamiyorun size. Okul basladi, 2 cocuk, bi yandan bazi saglik sorunlari falan derken iyice bosladim kitap okumayi 😔 su an hala ufagi ayagimda salliyorum. Bu yaz Ince Memed serisini bitirmeyi hedefliyordum, sadece ilkini okuyabildim 😒
Geçmiş olsun canım, okul birçok arkadaşın düzenini bozdu. Bir süre sonra düzen oturur inşallah ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X