• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
istifa ettim bugün ! şimdi kk düşünsün, şimdi okuyamadığım kitaplar, gezemediğim sokaklar düşünsün !
onca gün iş mızmızlıklarımı dinlediniz, iyi ki varsınız..
artık bol bol güzel şeyler yazarım..

günoooo canımlar :KK200:
O zaman yıllık hedefini 100 yapıyorum jajajjaja

Saint-Bavo-Katedrali-scaled.jpg

Gravensteen-scaled.jpg

Semois-Vadisi-scaled.jpg

aziz-peter-kilisesi-scaled.jpg

BELÇİKA
Resmi adı ile Belçika Krallığı bir Batı Avrupa ülkesidir. Belçika yaklaşık 11.5 milyon nüfusa sahiptir. Başkent ve en büyük şehir Brüksel; diğer büyük şehirler Antwerp, Ghent, Charleroi ve Liège'dir.

Belçika federal anayasal monarşik parlamenter sistem ile yönetilir. Kurumsal organizasyonu karmaşıktır ve hem bölgesel hem de dilsel temeller üzerine yapılandırılmıştır. Ülke temelde üç bölgeye ayrılır bunlar, Flaman Bölgesi, Wallonia Bölgesi ve Başkent Brüksel Bölgesi dir.

Belçika iki ana dil grubuna veya topluluğa ev sahipliği yapmaktadır: nüfusun yaklaşık yüzde 60'ını oluşturan Flemenkçe konuşan Flaman Topluluğu ve tüm Belçikalıların yaklaşık yüzde 40'ını oluşturan Fransızca Konuşan Topluluk. Doğu Kantonlarında Almanca konuşan küçük bir Topluluk yüzde 1 civarındadır. Brüksel-Başkent Bölgesi resmi olarak iki dillidir (Fransızca ve Flemenkçe), ancak Fransızca baskın dildir.

Günaydınlar, hayırlı cumalar kitap kurtları ❤️

@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
WOMAN WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
elektra elektra
astrojurnal astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
@cotard sendromu
mavitosbik07 mavitosbik07
@kahvesizasla91
Gunaydin hayirli cumalar. Artik bi silkinip kendime gelmem lazim ama o gucu kendimde bulamiyorum.su mubarek gunun yüzü suyu hürmetine insallah toparlanirim bugun biraz😣

istifa ettim bugün ! şimdi kk düşünsün, şimdi okuyamadığım kitaplar, gezemediğim sokaklar düşünsün !

Hayırlısı olsun, çok daha güzelleriyle karşılaş🙏🏻🌺

Gravensteen-scaled.jpg

Semois-Vadisi-scaled.jpg

BELÇİKA
Resmi adı ile Belçika Krallığı bir Batı Avrupa ülkesidir. Belçika yaklaşık 11.5 milyon nüfusa sahiptir. Başkent ve en büyük şehir Brüksel; diğer büyük şehirler Antwerp, Ghent, Charleroi ve Liège'dir.

Belçika federal anayasal monarşik parlamenter sistem ile yönetilir. Kurumsal organizasyonu karmaşıktır ve hem bölgesel hem de dilsel temeller üzerine yapılandırılmıştır. Ülke temelde üç bölgeye ayrılır bunlar, Flaman Bölgesi, Wallonia Bölgesi ve Başkent Brüksel Bölgesi dir.

Belçika iki ana dil grubuna veya topluluğa ev sahipliği yapmaktadır: nüfusun yaklaşık yüzde 60'ını oluşturan Flemenkçe konuşan Flaman Topluluğu ve tüm Belçikalıların yaklaşık yüzde 40'ını oluşturan Fransızca Konuşan Topluluk. Doğu Kantonlarında Almanca konuşan küçük bir Topluluk yüzde 1 civarındadır. Brüksel-Başkent Bölgesi resmi olarak iki dillidir (Fransızca ve Flemenkçe), ancak Fransızca baskın dildir.

@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
WOMAN WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
elektra elektra
astrojurnal astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
@cotard sendromu
@kahvesizasla91
Gunaydiiiiin 🥰🌺

Hayırlısı olsun inşallah hakkında. Daha iyi fırsatlar çıksın karşına

Gunaydin 💕

C Capanin Gururu Teyom nazarinin gelecek aya sarktigini gercekten dusunmeye basladim 🤣🤣 dun nobette 100 sayfa ancak okudum. Yerimi degistirdim isyerinde oturdugum yeni konsol arkadaslar da hep hos sohbet artik zor nobette kitap bitirmeler🤣 hayirlisi bakalin

Gravensteen-scaled.jpg

Semois-Vadisi-scaled.jpg

BELÇİKA

@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
WOMAN WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
elektra elektra
astrojurnal astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
@cotard sendromu
@kahvesizasla91
Hayırlı cumalar 🌺💜 bugün ekşınlı olaylara dahil olmayın gidin dua edin namaz kılın len ona göre afjkkl

Nasılsın çiçeğim. Sağılığın haleti ruhiyen nasıl
Yorgunum ya yatakdan beni spatula ile kazimalari lazım cikmam icin. Ama gel gör ki ana evi değil halletmem gereken isler var yogunum yine bugun🤦🏻‍♀️
Sen nasılsın canim sari oğlan nasil 🥰🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X