- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
İçinizi ferah tutun inşallah güzel haberler alırsınızMerhaba arkadaşlar.Moralim bozuk iyi enerjiye ihtiyacım var.Dört yıldır bebek istiyorduk, sonunda nasip oldu ama bebek 9 haftayı geçmesine rağmen hala kalp atışı yok birazdan tekrar bakacak doktorum duanızı bekliyorum
alttanda mı duyulmuyor ? iyi olur inşallah ya sağlıklı bir gebelikse geç te olsa duyarsın. Rabim içini ferahlatsın inşallah . Zordur bilirim ...Merhaba arkadaşlar.Moralim bozuk iyi enerjiye ihtiyacım var.Dört yıldır bebek istiyorduk, sonunda nasip oldu ama bebek 9 haftayı geçmesine rağmen hala kalp atışı yok birazdan tekrar bakacak doktorum duanızı bekliyorum
Geldim geldimözletme başkan
Yok yok, başkan bugün totonuzun üzerine oturun dediGirdim bi daha baktım bu sabah yabıştırdı da ben mi kaçırdım diye
Güzel haberlerle gel inşallah canımMerhaba arkadaşlar.Moralim bozuk iyi enerjiye ihtiyacım var.Dört yıldır bebek istiyorduk, sonunda nasip oldu ama bebek 9 haftayı geçmesine rağmen hala kalp atışı yok birazdan tekrar bakacak doktorum duanızı bekliyorum
Seneye yaptıracam ya. Tam haritamı çok merak ediyorum. 5-6 ay kitap almam artık be yapalımhaaa gün belli değilse o daha da zor. normal o rakamlar. gün bulmak için 1 ay falan uğraşılıyor çünkü
Rabbim hayırlısını versin inşallahMerhaba arkadaşlar.Moralim bozuk iyi enerjiye ihtiyacım var.Dört yıldır bebek istiyorduk, sonunda nasip oldu ama bebek 9 haftayı geçmesine rağmen hala kalp atışı yok birazdan tekrar bakacak doktorum duanızı bekliyorum
Gelmiş geçmiş olsun canımAldırdım dün canım. Çok şükür iyiyim
sen nasıl oldun
Çok çok geçmiş olsun canım. Sen bitirdin mi Usta'yı ?Gelmiş geçmiş olsun canım
Benim kol aynı canım fizik tedavi olmadan rahatlamayacak bu sefer, sadece ağrı olsa dinlendirince falan geçiyordu bi süre ama biraz hareket kısıtı da var. Buna da şükür geçecek inşallah fiziğe başlayınca:)
Teşekkür ederim calcim:)Çok çok geçmiş olsun canım. Sen bitirdin mi Usta'yı ?
Tahmin edebiliyorumTeşekkür ederim calcim:)
Son 70 sayfa bugün biter:) Peki benim başta sıkılıp sonra kitaba bayılmam
ben de atıldım sandımGirdim bi daha baktım bu sabah yabıştırdı da ben mi kaçırdım diye
Çok güzel ciddi bir eleştiri var, yazar güzel tokatlamış çaktırmadanTahmin edebiliyorumKitabın konusu çok iyi. İnsanların ne kadar aç gözlü olduğunu şaaakkk diye vuruyor yüzümüze iblisler hahahahha
Nerelerdesin keyifçibaşıben de atıldım sandım
Peki benim kitaptan soğumam ? Üstelik elimi kapağına bile sürmemişkenTahmin edebiliyorumKitabın konusu çok iyi. İnsanların ne kadar aç gözlü olduğunu şaaakkk diye vuruyor yüzümüze iblisler hahahahha
yoğundum canım. Ancak gelebildim sayfaya. Yemeğim yok biraz erken çıkacağımNerelerdesin keyifçibaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?