Keyif yapmıyorsan sorun yok tamamyoğundum canım. Ancak gelebildim sayfaya. Yemeğim yok biraz erken çıkacağım
ay ne konuşmuştuk acaba ? Burhan Sönmez mi kim ki ?Çok güzel ciddi bir eleştiri var, yazar güzel tokatlamış çaktırmadan
Calcim ne soracaktım geçen gün bi yazardan bahsetmiştiniz türk ve erkek, not almayı unutmuşum bugün aklıma düştü kimdi diye
ahh canım benim yaaaİyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Maalesef bebeğimi kaybettim
Yok canım değil yeni kitabı çıkmıştı sanırım, ayy seni de dellendircem kim kim diyeay ne konuşmuştuk acaba ? Burhan Sönmez mi kim ki ?
Bence seveceksin. İlk 60 sayfa ne diyor bu oluyorsun ama okudukça kafanda oturuyor. Olayların içine girince de kitap akıp gidiyorPeki benim kitaptan soğumam ? Üstelik elimi kapağına bile sürmemişken
buldumYok canım değil yeni kitabı çıkmıştı sanırım, ayy seni de dellendircem kim kim diye
Eee sen delirmeye devam et mi diyorsunbuldum
Söylim mi ?Eee sen delirmeye devam et mi diyorsun
Alper CanıgüzSana ilk kızgınımı attım
Söyle cınım hadiii
EvveettAlper Canıgüz
Ben de bütün kitapları varEvveett
Hemen bu arkadaşı inceliyorum teşekkür ederim calcim
Tamamdır not alındıBen de bütün kitapları varYanında Murat Menteş'i de incele
Etiketsiz gelmeyenleri @JES e havale ediyorum. Hepinizin totosunu kesecek
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Maalesef bebeğimi kaybettim
aahh çok üzgünümİyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Maalesef bebeğimi kaybettim
Çok üzüldüm canım ne desek boş biliyorum. Allah tekrar sağlıkla nasip etsinİyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Maalesef bebeğimi kaybettim
Ah canım ya, birşey demek çok zor. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallahİyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Maalesef bebeğimi kaybettim
Canın sağolsun canım sen iyi ol yine olur evel Allah biri veren yine verir hayırlısıyla inşallahİyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Maalesef bebeğimi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?