- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
AA evet izlyeblirim listeme alayım .Ben görmek e hiç başlamadım o yüzden
Ama Körlük güzeldi.Sonra filmimizde izledim ben
Bende okuyamadım covid olduğum aydıBen görmek e hiç başlamadım o yüzden
Ama Körlük güzeldi.Sonra filmimizde izledim ben
Görmek bı derece ya iyiydi ben sevmiştim.Ben bu yayın evini ciddiye alamıyorum niyeyse
Kabil mi? No no no
Sırf bu sebeple görmek okumayan ben dhshsh
Allah tan calci kendini feda etmişti başlamadan önceAA evet izlyeblirim listeme alayım .
Ya önden bı arastirsam başlamazdim inan kii
Allah sabır versinOkumak istiyorum olmuyo ya
Bu akşam bununla geçti
Ahaha aynı yapmışlar birebir ama iyiydi dr un karısı çok güzel bir orta yaşlı kadın o gözlüklü genç kız falanBende okuyamadım covid olduğum aydıbahanem olmuştu film nasıldı çok pis miydi
Körlük aşırı sevmiştim, sonra bir hata Kabil okudum Jose ile bütün ilişkim bittiGörmek bı derece ya iyiydi ben sevmiştim.
Ve bu yayınevnden başka yazar okumadım ben oyuzden pek bı fikir edinemiyorum
Allah zihin açıklığı versinOkumak istiyorum olmuyo ya
Bu akşam bununla geçti
Az daha dayan bonusum, inşallah yarı yılda yükün hafifler. Onlar nasıl fişler ya, benim dilim dolandıOkumak istiyorum olmuyo ya
Bu akşam bununla geçti
İzmir'de çok severdim Alsancak Gar'ın oradaki kütüphaneyi:)Ben artık kütüphane kullanmaya başladım, yani önceden de kullanırdım, okunmuş kitapları okumak ve kütüphane gezmek hoşuma gidiyor. Ama bu kez pahalılık da tuz biber oldu tabi, örnek Coelho, Agatha, ve başı türk klasikleri kitapları inanılmaz pahalı40, 50 lira bir kitap klasiklerden 4 tane alırım o paraya.
Az daha dayan bonusum, inşallah yarı yılda yükün hafifler. Onlar nasıl fişler ya, benim dilim dolandı
Merak ettimAhaha aynı yapmışlar birebir ama iyiydi dr un karısı çok güzel bir orta yaşlı kadın o gözlüklü genç kız falan
Rica ederimİzmir'de çok severdim Alsancak Gar'ın oradaki kütüphaneyi:)
İstanbul'da hiç gitmedim iyi aklıma getirdin canım ne güzel oldu teşekkürler
Allah kolaylık versin neyseki el yazısı değilOkumak istiyorum olmuyo ya
Bu akşam bununla geçti
Evet yaaa, Allah sabır versin, bir de elek ile ekin vardı sanki, tekerleme gibiÖğrendikleri kelimeler işte evir çevir yazdır.
Naneli kek ekin başka açıklaması olamaz
Ben şehre çok yabancıyım ve ısınmak tanımak için hiç uğraşmıyorumRica ederim
Bende uzun zaman sonra gittim, kızdım sonra kendime keşke daha önce gitseydim diye
O devasa rafların arasında gezmek müthiş haz verdi
Şimdi kitaplar bitse de tekrar gitsem diyorumBir de İstanbul da çok güzel kütüphaneler açıldı son zamanlarda
Çok mantıklı geldi bu kütüphane fikriRica ederim
Bende uzun zaman sonra gittim, kızdım sonra kendime keşke daha önce gitseydim diye
Şimdi kitaplar bitse de tekrar gitsem diyorumBir de İstanbul da çok güzel kütüphaneler açıldı son zamanlarda
Yaa bir de şey var ya, kendi kütüphaneni oluşturmak. Kp'min bir katın duvarlarını kaplayan, devasa kütüphanesi var mesela, imreniyorumRica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?