Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben artık kütüphane kullanmaya başladım, yani önceden de kullanırdım, okunmuş kitapları okumak ve kütüphane gezmek hoşuma gidiyor. Ama bu kez pahalılık da tuz biber oldu tabi, örnek Coelho, Agatha, ve bazı türk klasikleri kitapları inanılmaz pahalı 40, 50 lira bir kitap klasiklerden 4 tane alırım o paraya.

Görmek bı derece ya iyiydi ben sevmiştim.
Ve bu yayınevnden başka yazar okumadım ben oyuzden pek bı fikir edinemiyorum
Körlük aşırı sevmiştim, sonra bir hata Kabil okudum Jose ile bütün ilişkim bitti yoksa diğer kitaplarını okurdum yazarın

İzmir'de çok severdim Alsancak Gar'ın oradaki kütüphaneyi:)
İstanbul'da hiç gitmedim iyi aklıma getirdin canım ne güzel oldu teşekkürler

İzmir'de çok severdim Alsancak Gar'ın oradaki kütüphaneyi:)
İstanbul'da hiç gitmedim iyi aklıma getirdin canım ne güzel oldu teşekkürler
Rica ederim
Bende uzun zaman sonra gittim, kızdım sonra kendime keşke daha önce gitseydim diye
O devasa rafların arasında gezmek müthiş haz verdi
Şimdi kitaplar bitse de tekrar gitsem diyorum Bir de İstanbul da çok güzel kütüphaneler açıldı son zamanlarda

Ben şehre çok yabancıyım ve ısınmak tanımak için hiç uğraşmıyorum
Ama kütüphaneler başlamak için en doğru yer olacak

Çok mantıklı geldi bu kütüphane fikri biz kuzenlerlede çok kitap alıp verirdik birbirimize. Ben farklı şehirde olduğum için zor oluyor şimdi

Yaa bir de şey var ya, kendi kütüphaneni oluşturmak. Kp'min bir katın duvarlarını kaplayan, devasa kütüphanesi var mesela, imreniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…