Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyice merak ettim. Kabil halamda var görmek ten kurtulablrsem onuda okuyayım . Saramago zehirlenmesi yaşayayım buralara düşüp bayilayim
Adem ile Havva yı anlatıyor ama çok maddeleştirmiş her şeyi. Ben 80 sayfa dayandım o kitaba jajajjaja

Ben şehre çok yabancıyım ve ısınmak tanımak için hiç uğraşmıyorum
Ama kütüphaneler başlamak için en doğru yer olacak
Kesinlikle
Çok mantıklı geldi bu kütüphane fikri biz kuzenlerlede çok kitap alıp verirdik birbirimize. Ben farklı şehirde olduğum için zor oluyor şimdi
Yaaa bir hafta sonu bu kütüphanede vakit geçirmek her insana iyi gelebilir bence
Yaa bir de şey var ya, kendi kütüphaneni oluşturmak. Kp'min bir katın duvarlarını kaplayan, devasa kütüphanesi var mesela, imreniyorum
İşte en büyük hayalim bir kaç nesil faydalansın benim okuduklarımdan
Adem ile Havva yı anlatıyor ama çok maddeleştirmiş her şeyi. Ben 80 sayfa dayandım o kitaba jajajjaja
Madde bile fazla anlam yüklü

İlgimi çeken konu. Hem inancım içinde hem de sağlam temele oturtan bir bilgi istiyorum. Mesela kardeş konusuna bakışı nasıl

İlgimi çeken konu. Hem inancım içinde hem de sağlam temele oturtan bir bilgi istiyorum. Mesela kardeş konusuna bakışı nasıl
Bence onu sorgulamak için doğru kitap Kabil değil, bu daha çok alaycı bir dil. En azından benim görüşüm bu. Sorgu tarafsız olur çünkü, o zaman bende işin felsefi kısmına bakar anlam çıkarırım, ama bu başka bir şey.

Eleadora yakın zamanda okudu. Onun bilgileri daha tazedir ama ben sevmedim. Haddini aşan bir kitap bence

Anladım canım, teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…