Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eleadora yakın zamanda okudu. Onun bilgileri daha tazedir ama ben sevmedim. Haddini aşan bir kitap bence
Evet yazmış sagolsun İyi oldu öğrendiğim. Bir arkadaş önermişti, düşününce hatirladim, diğer kitap da tanrisizligin ilmihaliydi galiba. Çok iyi anlamış oldum

Dahaca belirlemedik sadece Ocak ayını belirledik. Aralık ayında fikirlerinize baş vuracağım mutlaka
Oylamayla seçelim güzel olur
Bir de şey yapalım mı yeni yılda başkanım; Ocak ayının ortak okumasını Şubat'ın ilk haftası konuşalım böyle düzenli gidelim:)

Oylamayla seçelim güzel olur
Bir de şey yapalım mı yeni yılda başkanım; Ocak ayının ortak okumasını Şubat'ın ilk haftası konuşalım böyle düzenli gidelim:)
Bu yılın son 6 ayını oylama yaparak seçtik Ben de öyle yapmak istiyorum da geriden okuyanlar oluyor onları bekliyorum. Ama dediğin gibi gelecek yıl bu kadar uzatmayalım yorum gecemizi.
Başka öneriler varsa bekliyorum kızlar

Körlukle başlamak bı şans olmuş bizim için aynı zamanda bir dezavantaj .
Körlük bizi kandırmış gibi
Ya diğer kitapları iyidir mutlaka, görmek bağlantılı düşüncesiyle yanıltmış herkesi.
Ama diğer kitaplarına şans verilebilir bence iyi bir yazar sonuçta.
Ben kendisine küstüm tavşan misali bdhsgsg

Bu yıl ilk her ay ilk okuduğumuz kitaplar ortak olsun calci

Acaba okuduğumuz kitapların özetleri için de ayrı bir sayfaya mı yapsak. Sonradan bakmak isteyince bulamıyorım özetleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…