- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Şimdi başlasam 2023 ocak ayına yetişir miKeşke kabili elimden alsaydın dhshsh
He okumayı da geçtiniz yaniözet falan da razıydık fjdjd
Serdar Ortaç ne güzel söylemiş" seni atacağım poşete yazık "Anladım canım, teşekkür ederim
Ben buraya gelmeden önce başlamıştım ona sen düşünŞimdi başlasam 2023 ocak ayına yetişir mi
Evet yazmış sagolsunEleadora yakın zamanda okudu. Onun bilgileri daha tazedir ama ben sevmedim. Haddini aşan bir kitap bence
Oylamayla seçelim güzel olurDahaca belirlemedik sadece Ocak ayını belirledik. Aralık ayında fikirlerinize baş vuracağım mutlaka
Daha bitmedi miBen buraya gelmeden önce başlamıştım ona sen düşün
2025 e kadar yolu var chdhshŞimdi başlasam 2023 ocak ayına yetişir mi
Körlukle başlamak bı şans olmuş bizim için aynı zamanda bir dezavantaj .Körlük aşırı sevmiştim, sonra bir hata Kabil okudum Jose ile bütün ilişkim bittiyoksa diğer kitaplarını okurdum yazarın
İyiymiş o zaman2025 e kadar yolu var chdhsh
Evet konuyu duymuştum bayağı bı dini içeriği var sanrm bideAdem ile Havva yı anlatıyor ama çok maddeleştirmiş her şeyi. Ben 80 sayfa dayandım o kitaba jajajjaja
Bu yılın son 6 ayını oylama yaparak seçtikOylamayla seçelim güzel olur
Bir de şey yapalım mı yeni yılda başkanım; Ocak ayının ortak okumasını Şubat'ın ilk haftası konuşalım böyle düzenli gidelim:)
Ya diğer kitapları iyidir mutlaka, görmek bağlantılı düşüncesiyle yanıltmış herkesi.Körlukle başlamak bı şans olmuş bizim için aynı zamanda bir dezavantaj .
Körlük bizi kandırmış gibi
Aslında bir iki kez devam etme çabam oldu ama ısrarcı olamadımDaha bitmedi mi
Din ile alakası yok işte, sanki dalga geçiyorEvet konuyu duymuştum bayağı bı dini içeriği var sanrm bide
Bu yıl ilk her ay ilk okuduğumuz kitaplar ortak olsun calciBu yılın son 6 ayını oylama yaparak seçtikBen de öyle yapmak istiyorum da geriden okuyanlar oluyor onları bekliyorum. Ama dediğin gibi gelecek yıl bu kadar uzatmayalım yorum gecemizi.
Başka öneriler varsa bekliyorum kızlar
Ortak okuma zorunlu mu olsun diyorsunBu yıl ilk her ay ilk okuduğumuz kitaplar ortak olsun calci
Acaba okuduğumuz kitapların özetleri için de ayrı bir sayfaya mı yapsak. Sonradan bakmak isteyince bulamıyorım özetleriBu yılın son 6 ayını oylama yaparak seçtikBen de öyle yapmak istiyorum da geriden okuyanlar oluyor onları bekliyorum. Ama dediğin gibi gelecek yıl bu kadar uzatmayalım yorum gecemizi.
Başka öneriler varsa bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?