Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın dün akşam 'Bir İdam Mahkumunun Son Günü' kitabına başladım. Yarıya kadar okudum, güzel ilerliyor, amma çok duygulanacam gibi
Bugün biter büyük ihtimal. Daha sonra 'İnsan Neyle Yaşar?' kitabıma başlayacam. Bu ay seni mahçup etmeyecem galiba ahshsh C Calcifer

Neresi orası bizim burda gündüz güzel hava ama akşam 0 a düşüyor
Güneydoğu :)
Bizim de gece soğuk oluyor ama gündüz iyi evim su an güneş alıyor bayaa. Aslında hem şehir sıcak hem de benim ev sıcak ahsshhs

2-3 gündür akşamları biz yakıyoruz 1-2 saat anca kendime geliyorum sizin oralar daha soğuktur dikkat et canım. Gripte çok artış varmış bu sene
Dışarı güneş diye içerileri umursamıyorlar canım. Ben normalde de çok üşüyen biriyim. Gribe razıyım. Korona olmayayım da

Ben genelde trendyoldan falan alışveriş yaparken kartımı hep silerim nolur nolmaz diye ama amazon çok kafami karıştırmıştı icim rahatladı şu an fiyatlarda çok uygun orda bi dahakine tercih ederim
Trendyolda bir ara güvenlik açığı olmuştu. Kart bilgileri çalındı diye haberler yapılmıştı ama tabi trendyol yalanladı. Aslına bakarsanız hiç bir site tam olarak güvenli değil. Bence önlemimizi biz almalıyız. O yüzden sanal kart candır
Ay ben hala tişört ile geziyom evde burası sıcak
Biz pencere açık yatıyoruz

Hoş geldiniz ilk sayfayı okudunuz dimi

Selam canımlar:)
Merkezi sistem olduğu için resmi tarihten önce yanmayacak canım. Ev çok soğuk. İçlik iyi fikir
Yahu bu merkezi sistemleri neden böyle geç açarlar hiç anlamıyorum Kardeşim de iç anadoluda soğuk bi şehirde ve kasım 15 açılacakmış şaka gibi ya
Güzelce giyin canım sonra bişiler ört otururken üzerine:)
Benim de burnum yanıyor bi korku geldi içime

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…