Evet eğer sipariş çoksa geç geliyor, ama bir kaç tane sipariş ettiğimde 1 2 güne geliyor. Çok uygun kitapları ya, sorunsuz misssBkmden aldim canim. Biraz gec geliyor ama sorunsuz ve tertemiz geliyorlar.
Bebeklere bak ya, resmen nüfus patlaması olmuşBu arada bebeklerim geldiEki Görüntüle 2939751
Bunlar muhteşem görünüyor,Bu arada bebeklerim geldiEki Görüntüle 2939751
Hay maşallahBu arada bebeklerim geldiEki Görüntüle 2939751
Adamların stoklarını bitirmişsin. Geç göndermeleri normal heheheheBkmden aldim canim. Biraz gec geliyor ama sorunsuz ve tertemiz geliyorlar.
Baskanim cok gecmis olsunSelam kızlar iyiyim. Oğlum hastalandı gece ben de hastalandım. Sabah doktora gittik. Soğuk algınlığı. Şu an daha iyiyiz. Evdeyim dinleniyorum
Off off maşallah ya bugün neler görüyorum böyle şahane görünüyorlarC Capanin Gururu Teyom kitaplıkları değişelim mi
Eki Görüntüle 2939832
Nasıl oldunuz?Hepinize çok teşekkür ederim
Ufaklık iyi çok şükür ara ara ateşi çıkıyor. Ben de baş ağrısı burun akıntısı devamNasıl oldunuz?
He malikane doğru bir tabir senin ev için hahahah
Kira istemem korkmaHe malikane doğru bir tabir senin ev için hahahah
Sadece balkonu kullansanız bile hepimizin kitapları sığar
Balkonu kütüphane yapıp bize okutabilir meselaSadece balkonu kullansanız bile hepimizin kitapları sığar
Adresi özelden herkese atıyorumSadece balkonu kullansanız bile hepimizin kitapları sığar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?