- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Okudumlarımızı sana yollayalım yenilerine yer açılsınAdresi özelden herkese atıyorum
Sen çok okuduydun, gayet iyi fikirOkudumlarımızı sana yollayalım yenilerine yer açılsın
Adresi not alıyoruz ama kitaplari göndermek için değil, yazın hep birlikte gelip balkonda kamp kurmak gibi bir hayalimiz varAdresi özelden herkese atıyorum
Geliyorsanız şimdi gelin, ev ısınsınAdresi not alıyoruz ama kitaplari göndermek için değil, yazın hep birlikte gelip balkonda kamp kurmak gibi bir hayalimiz var
Yok biz yazın gelicez balkonun tadını cıkarıcaz, açıcaz pencereleri de şöyle üfül üfül esecek rüzgar .Hatta dikkati dağılmayan arkadaşlar için müzikte açarız ,kahve çay oh misGeliyorsanız şimdi gelin, ev ısınsın
Tamam öyle olsun bakalımYok biz yazın gelicez balkonun tadını cıkarıcaz, açıcaz pencereleri de şöyle üfül üfül esecek rüzgar .Hatta dikkati dağılmayan arkadaşlar için müzikte açarız ,kahve çay oh mis.ama
Köyüne gidemediysen gelip bi ıhlamur kaynatayim hastaya bakmak sevaptirTamam öyle olsun bakalım
Bebeklere bak ya, resmen nüfus patlaması olmuş
Yaa ilham olduysam ne mutlu banaBunlar muhteşem görünüyor,hepsi birbirinden güzel keyifli okumalar.Gunlerdir elime kitap alamıyorum bu fotoğrafı görünce çarpıldım ,bi okuma aşkı geldi bu akşam okumak farz oldu artık
Hay maşallah
Baskanim perşembe dogum gunum diye kendime bi guzellik yapayim dedimAdamların stoklarını bitirmişsin. Geç göndermeleri normal hehehehe
Yaaa nasil guzellerC Capanin Gururu Teyom kitaplıkları değişelim mi
Eki Görüntüle 2939832
Ne guzel olur dimi yakin olsak beraber okuma gunleri yapsak kitap kulübü adi altinda. Kitap yorumlamalarimizi yuz yuze cay kahve yudumlarken yapsak ahh ahhYok biz yazın gelicez balkonun tadını cıkarıcaz, açıcaz pencereleri de şöyle üfül üfül esecek rüzgar .Hatta dikkati dağılmayan arkadaşlar için müzikte açarız ,kahve çay oh mis.ama
Yok yok gidemedim.Köyüne gidemediysen gelip bi ıhlamur kaynatayim hastaya bakmak sevaptir
Mutlu musun şimdigünaydın köye gidemeyen kıs
Her ikisini deduymak istediğini mi söyleyim gerçeği mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?