Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınlar...
Sayfayı açtığımda okuma gözlüğü ve alternatif ürünleri birbiriyle paylaşan ve çocuğu olduğu için nasıl okuma yapacağının yollarını arayan kadınların birbirlerine yaptığı bilgi paylaşımlarını okurken, niye bilmiyorum ama gözlerim doldu.
Çevremde hep sözüm ona okumuş insanlar vardı, bakardım kitap okuma alışkanlıklarına, "Hocam zaman mı oluyor okumaya?", "Yemek yiyecek vakti kalmıyor insanın." tarzı mesnetsiz iddialar hep.
Şimdi bu kadınların, işinden gücünden, çocuğundan, mesleğinden bahane bulmak yerine, çözüm ararkenki güzellikleri karşısında gerçekten duygulandım. Çok mutlu oluyorum böyle şeyler görünce. Motive oluyorum, umutlanıyorum. Bahane yerine çözüm bulan insanlar ne güzel.
Hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizin bu güzel yanlarını çok sevdim, seviyorum.
Mutlu Cumalar, mutlu sabahlar, bugün karşınıza hep güzel şeyler çıksın. Her şeyin hayrı, hayırlısı...
O okuma gözlüklerinden benim de almam lazım sanırım, çok güzeller.

Günaydın hayırlı cumalar

Günaydin yanıbaşındaki buzluk mağarasını görmemiş bir Teyo

Günaydın herkese
Calci bu gece rüyamda seni gördüm ay kalkınca ne güldüm

Kücük kara balik okurken bende defalarca baslayip bitirememistim sonunda okudum ama.

Günaydin

Küçük kara balık küçükken okumuştum anılarım depreşti
Ben de Mayıs gibi başlayıp yarım bırakmıştım boş dersim vardı bitirdim demin yazarın hikayesini de bilmiyordum kendisi de Küçük bir kara balıkmış meğer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…