EvetÇarşamba günü Serenad'ı konuşalım mı?
inşallah canımmTeşekkür ederimŞubat hepimiz için bol okumalı olsun
Bende deniz feneri düşünüyordum
Bu ne ya siyah gül siyah gelinlik yok mu arttıranSoğumadan okumak istiyorum çünkü Mrs. Dalloway kitabını okumuştum şeye benziyordu Siyah Gül filmine
Bana uyar canımÇarşamba günü Serenad'ı konuşalım mı?
Ben Deniz fenerini okumadım ilk dalgaları okuyarak hata yapmıştım. Dalgalar ve deniz feneri en iyi romanları olarak kabul ediliyor ama çok zor okumasıYaa Kuyucaklı dan sonra deniz feneri ne başladımgitmiyor sende de mi öyle oldu yoksa
Evet evet bende de oldu o zorluk bakalım bitirebilecek miyimBu ne ya siyah gül siyah gelinlik yok mu arttıranbende dalgaları okudum ilk kabus gibiydi bitmek bilmedi birde otobiyografiydi
Bana uyar canım
Ben Deniz fenerini okumadım ilk dalgaları okuyarak hata yapmıştım. Dalgalar ve deniz feneri en iyi romanları olarak kabul ediliyor ama çok zor okuması
Bitiyor ama zor bitiyorEvet evet bende de oldu o zorluk bakalım bitirebilecek miyim
Hadi inşallah bitiririzBitiyor ama zor bitiyordeniz fenerini kendine ait odadan sonra okumayı düşünüyorum bende
Hamd olsun canım iyiyim sağolasinnasılsın kukrişimm sabah şeriflerin hayırlı olsun
bende cok ıyıyım kukrişimm teşekkürlerr kuyucaklıyıda okuyan bı ıkımız kaldık herhaldeHamd olsun canım iyiyim sağolasin
Sen nasılsın canım
okuyun okuyun da onu da konuşalımbende cok ıyıyım kukrişimm teşekkürlerr kuyucaklıyıda okuyan bı ıkımız kaldık herhalde
biz bitirdik calciiiokuyun okuyun da onu da konuşalım
İlk kez okuyacağım ve çok yanlış bir tercih yapmak üzereymişimİlk kez okuyacaksan zor gelebilir.virginia woolf manik depresif bir kadın yazarak iyileşmeye çalışıyor ve yaşadığı dönem kadınlar için çok zor geçiyor. O yüzden kitaplarında kadınlara yer veriyor ve dönemin ilk feminist roman yazarı kabul ediliyor. Deniz fenerindeki mr ramsey i babasından esinlerek yazmış ben de dalgalar deniz feneri ve kendine ait oda var. Bende hata yapıp dalgalarla başladım ve çok zor geldi kitap diğerlerini okuyamadım. Kendine ait odayı okuyacağım bende. Deniz fenerini sonraya bırakıyorum
Kim kaldı okumayan o zamanbiz bitirdik calciii
Öyle oldu galiba hani konuşacaktıkbende cok ıyıyım kukrişimm teşekkürlerr kuyucaklıyıda okuyan bı ıkımız kaldık herhalde
Sen Momo yu okudun mu peki
Günaydın
Günaydınnnlllarrr kitap kurtları
@_Reyyan
@H M
@samdan
@Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@dolunay10
Jawlensky
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@eylulcmre
@isabel
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@astrojurnal
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
OCAK AYI BİRİNCİSİ : 14 kitap ile @dgdln
İKİNCİLERİ : @_Reyyan @H M
ÜÇÜNCÜLERİ :Life light Eleadora
OCAK AYINDA TOPLAM OKUNAN KİTAP SAYISI
166 ADET
Hepinizi tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?