Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya bu bi listeden bir tek kuyucaklı yusufu okudum o da en az 10 yıl oldu sanırım.. Hiç hatırlamıyorum.

çok görsel bir düşünme şeklim var...her şey hemen kafamda canlanıyor sanki...o yüzden aşırı rahatsız edici şeyleri okuyamam hiç. Bir arkadaş ben sormadan uçurtma avcısını anlattı, 1 hafta -10 gün her sabah aynı kötü duygularla uyandım.

Parfüm'ü de hiç sevmedim..çok akıcı bir dili olsa da.

Demek ki okusan nasıl hissedeceksin. Çünkü psikolojik olarak gerçekten çok ağır bir kitap. Hele ki anneysen +2 ağır

Siz gurubun ilk sayfasını okuyun C Calcifer size diğer bilgileri iletir. Hoş geldiniz ve günaydın
Okudum aslında ilk sayfayı ama bu ayrıntılar yazmayınca sordum teşekkür ederim Hoş buldum günaydın.
Bende Beyhan Budak'ın Kendine iyi davran güzel insan kitabına başladım. Şubat ayında bakalım kaç kitap okuyabilecem

Demek ki okusan nasıl hissedeceksin. Çünkü psikolojik olarak gerçekten çok ağır bir kitap. Hele ki anneysen +2 ağır
Evet ya, arkadaşım mesela normal bi şekilde özet geçiyor, ben dile bile getirerem Rabbim tüm yavruları korusun.

Okumayın böyle şeyler ya, psikoloji bozmak için Kafka ile Camus yeter

Ben kuyucaklı yusufu okumadım ama elimde var martta okurum diye düşünüyordum. Yetiştirebilirsem cumaya katılırım. Diğer iki kitaba katılırım
Bekliyoruz o zaman seni kesin okursun bıtırırsın sen

Merhaba, Mesajınızı gözden kaçırmışım kusura bakmayın. Listeye girmek için 1 ay boyunca grupta aktif olmanız lazım. Bitirdiğiniz kitapları Ferfecir Kitap Bildirim Topiği sayfasında paylaşmanız lazım. Paylaşımları kitap bitince yapabilirsiniz.
Ortak okuma listemiz ilk sayfadadır. Katılma zorunluluğu yoktur. Bu ortak okumalar haricinde kendince oluşan ortak okumalarımız oluyor. Mesela Körlük, Serenad, Kuyucaklı Yusuf gibi. Ortak okuma kitaplarını da belirli bir günde üzerinde konuşuyoruz.
Benim aklıma gelenler bunlar. sormak istediğiniz başka bir şey varsa cevaplayabilirim

Evet ya, arkadaşım mesela normal bi şekilde özet geçiyor, ben dile bile getirerem Rabbim tüm yavruları korusun.

Okumayın böyle şeyler ya, psikoloji bozmak için Kafka ile Camus yeter
Geçen ay Körlük okudum peşinden okuduğum bütün kitaplar pisti

Keyifli okunacak bir kitap mı canım. Çok sıkıcı gibi düşündüğüm için başlayamıyorum
AA okursun Çok kolay okunuyor. Böyle eski türk filmleri gibi. Bakalım sen Yusuf'a kızacak mısın?

Keyifli okunacak bir kitap mı canım. Çok sıkıcı gibi düşündüğüm için başlayamıyorum
bence akıcı gıdıyor okurken sıkmıyor başla bence max. 2-3 gunde bıtırırsın sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…