Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim serenadi okuyali 6 sene oldu. Ucurtma avcisindan cok etkilendigim icin bitirememistim ve kuyucakli yusufu henuz okumadim. Eger musait olursam sadece serenada hatırladığım kadariyla katilabilirim ❤

Çok teşekkür ederim elimde olan kitaplar olursa katılırım mutlaka ama şuan hep kişisel gelişim kitapları var elimde onları bitirmeyi planlıyorum sonra ortak kitapları alıp okuyabilirim tabi bana da iyi olur. Bildirim sayfasında aylık paylaşım yapılıyor gibi gördüm. Burda bittikçe belirtirim oraya ay sonunda yazarım doğru anlamışımdır umarım

Farketmez nasıl isterseniz bildirimi öyle yapabilirsiniz. Bir de okuduğumuz kitapları spolier vermeden kısaca özetlerseniz hepimiz fikir sahibi oluruz

Canim serenadi okuyali 6 sene oldu. Ucurtma avcisindan cok etkilendigim icin bitirememistim ve kuyucakli yusufu henuz okumadim. Eger musait olursam sadece serenada hatırladığım kadariyla katilabilirim ❤
Tamam canım. Ben de okuyalı çok oldu. Konuşuldukça tekrar hatırlamak güzel olacak benim için

Tünaydın herkese
dereceye giren arkadaşlari da tebrik ediyorum
Bu aralar günlerim yoğun geçiyor, az da olsa hergun bı kaç sayfa okumaya gayret ediyorum. Ortak okumalardan Kuyucakli Yusuf'u bende okuyacağım inşaallah bitirebilirim

Bu arada örgü ören arkadaşlar varmış neler örüyorsunuz, hobi olarak mı yoksa satış da yapıyor musunuz? Bende örgüyü çok severim, arkadaşıma bir patik sözüm vardı ona başlamak istiyorum. İplerinizi nerden alıyorsunuz tavsiye edeceğiniz bi site var mı ?

merve nin örgü topiği var oraya baktın mı ? Örüyoruz
Ben hobi olarak örüyorum çalıştığım için.

O zaman ben deniz fenerine ara verip uçurtma avcısına başlayayım hemen böylelikle üç kitap hakkında da yorumum olur .

Bi örgü topiğimi açsak acaba

Bi örgü topiğimi açsak acaba
Var örgü topiği Bak burası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…