Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değil mi ben de bunu okurken arkadaşıma attım o da niçeyi sevmişti diye bunu da al mutlaka dedim ,o da meğer Divan ‘ı okuyormuş asıl sen bunu al oku dedi
Siz okudunuz mu Divan ı
Hayır Divan'ı okumadım ama Güneşe Bakmak Ölümle yüzleşmek, Bugünü Yaşama Arzusu, Nietzsche Ağladığında, Varoluşçu Psikoterapi ve Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu Terapisi kitabını okudum. Diğer kitaplarını da okumayı çok istiyorum ama kim bilir okunacak onca kitabın arasında ne zaman nasip olacak.

Değil mi ben de bunu okurken arkadaşıma attım o da niçeyi sevmişti diye bunu da al mutlaka dedim ,o da meğer Divan ‘ı okuyormuş asıl sen bunu al oku dedi
Siz okudunuz mu Divan ı
Ben okudum Divan'ı, oldukça güzeldi o da. Hatta sanırım onu beğenip Nietzsche'yi okumuştum. Bir de Günübirlik Hayatlar var elimde henüz okumak kısmet olmadı.

Ben okudum Divan'ı, oldukça güzeldi o da. Hatta sanırım onu beğenip Nietzsche'yi okumuştum. Bir de Günübirlik Hayatlar var elimde henüz okumak kısmet olmadı.
Yaa bulamadım onu da bugün ,yine Amazon dan halledeceğim okumak istiyorum ben de tüm kitaplarını .

İyi akşamlar Amazon bana da indirim tanımlamış uzun süredir kitap almıyordum alışveriş yapıcam Aşkın Celladını alıcam kasım okuması için. Nietzsche Ağladığında yı da alabilirim burada da konuşuldu merak ettiğim bir kitaptı

Günaydıııın Ben Van’da nişanlımın yanındayım, dün derbi de vardı, hiç foruma girmemişim. C Calcifer hoş geldin başkanım .
Kiz kim okudu onu?
Sadece ben sayiklayip durdum saniyorum.
Öykülerden ibaret . Öykü de pek sevmem. Ama cok merak ediyorum iste bunu

Kiz kim okudu onu?
Sadece ben sayiklayip durdum saniyorum.
Öykülerden ibaret . Öykü de pek sevmem. Ama cok merak ediyorum iste bunu
Kitap bildirimlerine bakmam lazım, nick hafızam kötü . Ama Lanetli Tavşan’ı aldığını gösteren, paylaşan birkaç kişi vardı yazın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…