Çok geçmiş olsunGünaydınnn, ben hala ortak okumadayım, bi süre akciğer enfeksiyonu sebebiyle ciğerlerim dağlandığı için okuyamadımBu ay bitecek umarım.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Geçmiş olsunGünaydınnn, ben hala ortak okumadayım, bi süre akciğer enfeksiyonu sebebiyle ciğerlerim dağlandığı için okuyamadımBu ay bitecek umarım.
GünaydınEki Görüntüle 3321973
Eki Görüntüle 3321974
İnebolu Evleri Ve Konakları - Kastamonu
Kastamonu coğrafyası üzerindeki konut çeşitliliğinde kendine özgülüğü ile dikkat çeken örneklerin başında sahil ilçesi İnebolu evleri yer almaktadır. Belli başlı özellikleri olan İnebolu evlerinin, çatıları yöreye özgü arduaz (marla) taşı ile kaplanmıştır. Yapıların dış cepheleri aşı boyası ile boyanmış ve böylece kırmızı başta olmak zere mavi, beyaz gibi renklerle göz alıcı bir güzellik kazandırılmışlardır. Evlerin genellikle dik yamaçlara yapılmalarından dolayı ortaya çıkan seki farklılığında, ön cepheler iki katlı görünürken, arka cepheler konakların asıl yüksekliği olan dört katı da göstermektedir. Konaklardaki ana yapı olan haremlik selamlık uygulamasından dolayı, içlerinde çift merdivenle üst katlara çıkılmakta, bunun yanında katlar birbirinden bağımsız bir şekilde ihtiyaçları karşılayacak bir biçimde apart tarzda yapılmışlardır. Bu yapı tipini Karadeniz sahili boyunca İnebolu dışında, Abana, İlişi, Bozkurt ve Çatalzeytin gibi yerleşim yerlerinde de görmek mümkündür.
Yeni bir haftadan herkese günaydınlar
Kimler neler okuyor bir yoklama alalım
Ben Osman'a başladım
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Alp_BuRc
Aysegulce34
Çok geçmiş olsunGünaydınnn, ben hala ortak okumadayım, bi süre akciğer enfeksiyonu sebebiyle ciğerlerim dağlandığı için okuyamadımBu ay bitecek umarım.
Ben okudummm çok beğenmiştim. Bir günde bitmişti. Siz de okuyunKiz kim okudu onu?
Sadece ben sayiklayip durdum saniyorum.
Öykülerden ibaret . Öykü de pek sevmem. Ama cok merak ediyorum iste bunu
Geçmiş olsun
Çok teşekkürler güzel kadınlarÇok geçmiş olsun
Geçmiş olsunGünaydınnn, ben hala ortak okumadayım, bi süre akciğer enfeksiyonu sebebiyle ciğerlerim dağlandığı için okuyamadımBu ay bitecek umarım.
İşe yarayacagini bilsemTeyo'nun Amazona tavrı
AminAllah onları alsın
GünaydınEki Görüntüle 3321973
Eki Görüntüle 3321974
İnebolu Evleri Ve Konakları - Kastamonu
Kastamonu coğrafyası üzerindeki konut çeşitliliğinde kendine özgülüğü ile dikkat çeken örneklerin başında sahil ilçesi İnebolu evleri yer almaktadır. Belli başlı özellikleri olan İnebolu evlerinin, çatıları yöreye özgü arduaz (marla) taşı ile kaplanmıştır. Yapıların dış cepheleri aşı boyası ile boyanmış ve böylece kırmızı başta olmak zere mavi, beyaz gibi renklerle göz alıcı bir güzellik kazandırılmışlardır. Evlerin genellikle dik yamaçlara yapılmalarından dolayı ortaya çıkan seki farklılığında, ön cepheler iki katlı görünürken, arka cepheler konakların asıl yüksekliği olan dört katı da göstermektedir. Konaklardaki ana yapı olan haremlik selamlık uygulamasından dolayı, içlerinde çift merdivenle üst katlara çıkılmakta, bunun yanında katlar birbirinden bağımsız bir şekilde ihtiyaçları karşılayacak bir biçimde apart tarzda yapılmışlardır. Bu yapı tipini Karadeniz sahili boyunca İnebolu dışında, Abana, İlişi, Bozkurt ve Çatalzeytin gibi yerleşim yerlerinde de görmek mümkündür.
Yeni bir haftadan herkese günaydınlar
Kimler neler okuyor bir yoklama alalım
Ben Osman'a başladım
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Alp_BuRc
Aysegulce34
Teşekkür ederim efemGeçmiş olsun
Geçmiş olsun canımGünaydınnn, ben hala ortak okumadayım, bi süre akciğer enfeksiyonu sebebiyle ciğerlerim dağlandığı için okuyamadımBu ay bitecek umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?