- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.269
- 303
GünaydinEvet ortak okumaları belirledim. Biraz Sizden biraz benden eklemeler yaptım. Kitapları çok kalın seçmedim ve klasik ağırlıklı seçtim.
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
@Chara-
Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Homer Simpson
@Sulukuleli
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
@Alp_BuRc
Aysegulce34
2024 YILI ORTAK OKUMASI OCAK Suç Ve Ceza Lanetli Tavşan ŞUBAT Dorian Gray'ın Portresi Cam Çocuk MART Kamelyalı Kadın Sarı Odanın Esrarı NİSAN Kaplan Kaplan Dolaptan Temaşa MAYIS Ağrı Dağı Efsanesi Yıldız Gezgini HAZİRAN Tess Vatan Yahut Silistire TEMMUZ Kumarbaz Taaşsuk-ı Talat ve Fitnat AĞUSTOS Babalar Ve Oğulları Leyla'nın Evi EYLÜL Hayvanlaşan İnsan Çocuk Yasası EKİM Güzel Dost Kanını Satan Adam KASIM Canan(Peyami Safa) Gönül (Natsume) ARALIK Büyük Umutlar Gulyabani
Ortak okumalara katılmak mecburi mi? Bir çoğunu okumuşum ama başka okunacaklar listem de var. Dorian Gray'in Portresi'ni bir daha okumak istiyorum ama.
Tamam, duruma göre kıyıdan köşeden katılmaya çalışayım. Okuduklarıma da yorumlar yaparım artık.
Mecburi değil ama yorumlama oluyor kitaplarla ilgili. O yüzden katılım olmasını istiyoruz
Gidip bakıyımBitirdim Hizmetçi ‘yi .Yoksa meraktan çatlardım bugün
Keşke siz de okusanız beraber yorumlasak ,hepsi birbirinden enterasan karakterler .Çok akıcıydı ama .Üç ay önce diye bir kızın iş görüşmesi ile başlıyor ve olaylar bölüm bölüm anlatılıyor, her bölüm aynı gerilim devam ediyor.
İkincisi de varmış ama devam serisi değil yeni bir olay üzerinden herhalde çünkü bu kitapta nihayete erdi olaylar.
Merak ettim bende simdi. Nita Prose mu yazari?Bitirdim Hizmetçi ‘yi .Yoksa meraktan çatlardım bugün
Keşke siz de okusanız beraber yorumlasak ,hepsi birbirinden enterasan karakterler .Çok akıcıydı ama .Üç ay önce diye bir kızın iş görüşmesi ile başlıyor ve olaylar bölüm bölüm anlatılıyor, her bölüm aynı gerilim devam ediyor.
İkincisi de varmış ama devam serisi değil yeni bir olay üzerinden herhalde çünkü bu kitapta nihayete erdi olaylar.
Ayy çok merak ettim, hazır kitap almadan bir bakayımBitirdim Hizmetçi ‘yi .Yoksa meraktan çatlardım bugün
Freida Mcfadden demiştiMerak ettim bende simdi. Nita Prose mu yazari?
Ay ellerinize sağlık başkanımEvet ortak okumaları belirledim. Biraz Sizden biraz benden eklemeler yaptım. Kitapları çok kalın seçmedim ve klasik ağırlıklı seçtim.
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Bonus
@yet07
@Chara-
Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Homer Simpson
@Sulukuleli
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
@Alp_BuRc
Aysegulce34
2024 YILI ORTAK OKUMASI OCAK Suç Ve Ceza Lanetli Tavşan ŞUBAT Dorian Gray'ın Portresi Cam Çocuk MART Kamelyalı Kadın Sarı Odanın Esrarı NİSAN Kaplan Kaplan Dolaptan Temaşa MAYIS Ağrı Dağı Efsanesi Yıldız Gezgini HAZİRAN Tess Vatan Yahut Silistire TEMMUZ Kumarbaz Taaşsuk-ı Talat ve Fitnat AĞUSTOS Babalar Ve Oğulları Leyla'nın Evi EYLÜL Hayvanlaşan İnsan Çocuk Yasası EKİM Güzel Dost Kanını Satan Adam KASIM Canan(Peyami Safa) Gönül (Natsume) ARALIK Büyük Umutlar Gulyabani
Freıda McFadden/Hizmetçi si ama karıştırmayınGidip bakıyım
TesekkurlerFreida Mcfadden demişti
Selam kızlar güzel bir hafta olsun inşallahEki Görüntüle 3321973
Eki Görüntüle 3321974
İnebolu Evleri Ve Konakları - Kastamonu
Kastamonu coğrafyası üzerindeki konut çeşitliliğinde kendine özgülüğü ile dikkat çeken örneklerin başında sahil ilçesi İnebolu evleri yer almaktadır. Belli başlı özellikleri olan İnebolu evlerinin, çatıları yöreye özgü arduaz (marla) taşı ile kaplanmıştır. Yapıların dış cepheleri aşı boyası ile boyanmış ve böylece kırmızı başta olmak zere mavi, beyaz gibi renklerle göz alıcı bir güzellik kazandırılmışlardır. Evlerin genellikle dik yamaçlara yapılmalarından dolayı ortaya çıkan seki farklılığında, ön cepheler iki katlı görünürken, arka cepheler konakların asıl yüksekliği olan dört katı da göstermektedir. Konaklardaki ana yapı olan haremlik selamlık uygulamasından dolayı, içlerinde çift merdivenle üst katlara çıkılmakta, bunun yanında katlar birbirinden bağımsız bir şekilde ihtiyaçları karşılayacak bir biçimde apart tarzda yapılmışlardır. Bu yapı tipini Karadeniz sahili boyunca İnebolu dışında, Abana, İlişi, Bozkurt ve Çatalzeytin gibi yerleşim yerlerinde de görmek mümkündür.
Yeni bir haftadan herkese günaydınlar
Kimler neler okuyor bir yoklama alalım
Ben Osman'a başladım
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Bonus
@yet07
@Chara-
Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Homer Simpson
@Sulukuleli
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
@Alp_BuRc
Aysegulce34
Olur mu öyle şey canım benim. Miras da ağır Osman da. Peşpeşe iyi gelir mi ki
Listeden 7 kitabı okumuşum. Diğerlerini inşallah okuyacağım. Büyük umutlar kitabını okumayı çok istiyordum. Ortak okuma olması harika olmuşEvet ortak okumaları belirledim. Biraz Sizden biraz benden eklemeler yaptım. Kitapları çok kalın seçmedim ve klasik ağırlıklı seçtim.
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Bonus
@yet07
@Chara-
Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Homer Simpson
@Sulukuleli
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
@Alp_BuRc
Aysegulce34
Yetistiremezsem Osman ı diğer aylara erteleyecegim ama bu sene içinde okumak istiyorumOlur mu öyle şey canım benim. Miras da ağır Osman da. Peşpeşe iyi gelir mi ki
Eline emeğine sağlık başkanım o zaman züpürge alışveriş listesini oluştursunEvet ortak okumaları belirledim. Biraz Sizden biraz benden eklemeler yaptım. Kitapları çok kalın seçmedim ve klasik ağırlıklı seçtim.
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Bonus
@yet07
@Chara-
Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Homer Simpson
@Sulukuleli
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
@Alp_BuRc
Aysegulce34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?