Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydin
Ellerine saglik

Ortak okumalara katılmak mecburi mi? Bir çoğunu okumuşum ama başka okunacaklar listem de var. Dorian Gray'in Portresi'ni bir daha okumak istiyorum ama.

Mecburi değil ama yorumlama oluyor kitaplarla ilgili. O yüzden katılım olmasını istiyoruz

Bitirdim Hizmetçi ‘yi .Yoksa meraktan çatlardım bugün
Keşke siz de okusanız beraber yorumlasak ,hepsi birbirinden enterasan karakterler .Çok akıcıydı ama .Üç ay önce diye bir kızın iş görüşmesi ile başlıyor ve olaylar bölüm bölüm anlatılıyor, her bölüm aynı gerilim devam ediyor.
İkincisi de varmış ama devam serisi değil yeni bir olay üzerinden herhalde çünkü bu kitapta nihayete erdi olaylar.

Gidip bakıyım

Merak ettim bende simdi. Nita Prose mu yazari?

Ayy çok merak ettim, hazır kitap almadan bir bakayım

Ay ellerinize sağlık başkanım Kitapların çoğunu okumamıştım şansıma, katılmaya çalışıcam elimden geldiğince

Selam kızlar güzel bir hafta olsun inşallah ben miras kitabını okuyorum şuan. Inşallah Osman a da başlayabilirim bu ara baya yoğunum okumalarım malesef azaldı kosturmacadan. O yüzden Osman ı okuyamazsam bana darılma başkanım ❤ C Calcifer

Olur mu öyle şey canım benim. Miras da ağır Osman da. Peşpeşe iyi gelir mi ki

Listeden 7 kitabı okumuşum. Diğerlerini inşallah okuyacağım. Büyük umutlar kitabını okumayı çok istiyordum. Ortak okuma olması harika olmuş

Eline emeğine sağlık başkanım o zaman züpürge alışveriş listesini oluştursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…