- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
Kukrim hanım ne yapıyorsunuz?Ekim Ayı Okumalarım
Felatun Bey ile Rakım Efendi/Ahmet Mithat Efendi/172 sayfa
Yabancı /Albert Camus/110 sayfa
Yaban/Yakup Kadri Karaosmanoğlu/214 sayfa
Taaşşuk-ı Talat Ve Fitnat/Şemsettin Sami/108 sayfa
İvan İlyiç’in Ölümü/Tolstoy/83 sayfa
Bir Aşkın Tarihi/Mehmet Rauf/89 sayfa
Ferdâ-yı Garâm/Mehmet Rauf/73 sayfa
Genç Kız Kalbi/Mehmet Rauf/86 sayfa
Hizmetçi/Freıda McFadden/350 sayfa
Aşkın Celladı/Irvın D.Yalom/316 sayfa
Sis ve Gece/Ahmet Ümit/ 288 sayfa
Toplam 11 kitap / toplam 1.889 sayfa
GünaydınEki Görüntüle 3326653
Eki Görüntüle 3326654
Ulu Cami - Kütahya
Yıldırım Beyazıt Camii adıyla da bilinir. Yıldırım Bayezid zamanında (1381-1384) yapılmaya başlanmış, 1401 de tamamlanmış, Kütahya’nın en büyük ve en güzel camisidir. Kanuni Sultan Süleyman’ın Rodos seferi sırasında Mimar Sinan tarafından tamir edilmiş olan dikdörtgen planlı avlusuz cami, 1893 yılında II. Abdülhamid Han zamanında büyük onarım görmüş ve kubbeli olarak son şeklini almıştır.
Bu Büyük Cami 45X25 metrekarelik bir alanı kaplamaktadır. Kuzeydoğu köşesinde bir minaresi olan caminin üç yönde kapısı vardır. Ana giriş kapısı karşısında sakahane bulunmaktadır. Cami içindeki büyük sütunlar Aızanoı Antik Kenti'nden getirilmiştir. İç kısmında küçük bir şadırvan vardır.Şadırvanın üstüne dört sütunlu müezzin mahfili yapılmıştır. Caminin ana mekânı, altı sütunun desteklediği yan yana iki kubbe ve yanlarda yarım kubbelerle örtülüdür. Caminin yarım kubbeyle örtülü, dışa çıkıntılı mihrabının sağındaki Kâbe tasvirli çini pano görülmeye değerdir.
Günaydınlar Herkese
Bildirimler için son gün, bildiriminizi yapmayı unutmayın
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
yet07
@Chara-
@Arrietty_
Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Homer Simpson
@Sulukuleli
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@Aysegulce34
yosunlukek
Dune serisine başlıyoruz değil mi
Günaydın herkese maşallah ne güzel bir sürü kitap okunmuş :) kasım ayında benimde inşallah böyle dolu dolu bir liste olacakokurseverleri görmek çok mutlu ediyor beni
Ekim ayı okumaların
1) George R R Martin Ateş ve Kan (727 sayfa)
2) Albert Camus Yabancı (110 sayfa)
Hedefime yürüyor korkmuyorumKukrim hanım ne yapıyorsunuz?
Önce Osman ı mı alıp okusamTabi kibaşlayanlar oldu bile
Aa tabi pardon yine bildirim sayfasından yazıp düzeltiyorumKitapların toplam sayfa sayısınız da yazar mısın?
Önce Osman ı mı alıp okusam
Göremedim bildirim sayfasını uzak kalınca kurallardan da uzak kaldım sanırım :) bildirimler ayda bir kez yapılıyor sanırım doğru mudur ?Bildirim sayfasında yazışma olmuyor sadece buradan yazışıyoruz. Orada sadece bildirim yapıyoruz
Tam bir mirasyediAkıp gidiyor. Bence onu da oku geciktirme. Osman'ı tanımak açısından çok iyi ama hala hak vermedim yaptıklarına
Evet. Ay sonunda tek seferde yapıyoruz artık karışıklık olmaması adınaGöremedim bildirim sayfasını uzak kalınca kurallardan da uzak kaldım sanırım :) bildirimler ayda bir kez yapılıyor sanırım doğru mudur ?
Tam bir mirasyedi
Bu Osmandan şu hissiyatı alıyorum:Akıp gidiyor. Bence onu da oku geciktirme. Osman'ı tanımak açısından çok iyi ama hala hak vermedim yaptıklarına
Evet kaliteli yiyor ucuzluktan hoşlanmaz beyimizÇok iyi yiyor parayı ama
Evet sevdiği iki şey güzellik ve para
KütahyaEki Görüntüle 3326653
Eki Görüntüle 3326654
Ulu Cami - Kütahya
Yıldırım Beyazıt Camii adıyla da bilinir. Yıldırım Bayezid zamanında (1381-1384) yapılmaya başlanmış, 1401 de tamamlanmış, Kütahya’nın en büyük ve en güzel camisidir. Kanuni Sultan Süleyman’ın Rodos seferi sırasında Mimar Sinan tarafından tamir edilmiş olan dikdörtgen planlı avlusuz cami, 1893 yılında II. Abdülhamid Han zamanında büyük onarım görmüş ve kubbeli olarak son şeklini almıştır.
Bu Büyük Cami 45X25 metrekarelik bir alanı kaplamaktadır. Kuzeydoğu köşesinde bir minaresi olan caminin üç yönde kapısı vardır. Ana giriş kapısı karşısında sakahane bulunmaktadır. Cami içindeki büyük sütunlar Aızanoı Antik Kenti'nden getirilmiştir. İç kısmında küçük bir şadırvan vardır.Şadırvanın üstüne dört sütunlu müezzin mahfili yapılmıştır. Caminin ana mekânı, altı sütunun desteklediği yan yana iki kubbe ve yanlarda yarım kubbelerle örtülüdür. Caminin yarım kubbeyle örtülü, dışa çıkıntılı mihrabının sağındaki Kâbe tasvirli çini pano görülmeye değerdir.
Günaydınlar Herkese
Bildirimler için son gün, bildiriminizi yapmayı unutmayın
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
yet07
@Chara-
@Arrietty_
Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Homer Simpson
@Sulukuleli
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@Aysegulce34
yosunlukek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?