• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrica Gönül bekleme de umdugumu bulamadim :))

Ilk sayfalarinda yazarin anlattiklari cocukluguma goturdu demistim. Eskiden babaannem ile neler yapar ve babaannemin konusma sekli gibi konusmalar var diyeydi.

Suan tamamen yön degistirdi. Birinin hayati,nasil biri oldugunu övüyor suan. Hayatindan anilari disaridan gözlemleyen biri. Saygi ile bahsediliyor bu kisi.

Ben çok severim. Şiir gibi değil mi yazısı. O kadar naif o kadar yumuşak ki yazısı hiç bitmesin istiyor insan. Aynı kitabı ikinci defa okuma gibi bir adetim yoktur ama bu kitabı okuyacağım tekrar 😍
Filmi de varmış bu kitabın. Genco Erkal oynamış
Tamda dediğiniz gibi, konudaki hayatın sert gerceklerini bu kadar yumuşak ve şiirsel bir dille yansıtmasına hayran kaldım.4 ödül almış ve bir-çok farklı dile çevrilmiş.Daha önce okumadigima hayıflandım

Dili nasıl bilmiyorum ilk Nazan Bekiroğlu kitabım olacak 🙈
Nazan Bekiroğlu 'nun okuduğum kitaplarını çok sevdim.Alışınca dili ağır gelmiyor aslında. Öyle muazzam bir kalem ki, ayni cümleyi tekrar tekrar okumak istiyor insan .keyifli okumalar size🌿

Eki Görüntüle 2912243

Eki Görüntüle 2912244

Eki Görüntüle 2912245

Eki Görüntüle 2912246

Eki Görüntüle 2912247

ARJANTİN

Güney Amerika’nın güneyinde And dağları ile Atlas Okyanusu arasında uzanır. Arjantin Güney Amerika kıtasında 2. dünya genelinde 8. en büyük topraktır.

Arjantin’in Başkenti Buenos Aires’tir. Yaklaşık 41 milyon nüfusa sahiplik yapan Arjantin, çok uzun bir sahil şeridine sahiptir. Bu ülke Latin Amerika’nın en gelişmiş ve varlıklı ülkelerinden biri olmasına rağmen, enflasyon ve yüksek işsizlik oranına sahiptir.

Arjantin’de resmi dil olarak İspanyolca kullanılır. Para Birimi olarak da Arjantin Pezosu kullanılmakta. Ek olarak Arjantin ziyaretiniz sırasında yanınızda nakit USD bulundurmanızı öneririz. Çünkü burada yabancı kredi kartlarını kullanırken bankanız düşük kurdan hesaplanıyor ve zarar edebiliyorsunuz.

Arjantin Türkiye'den vize istemeyen ülkeler arasındadır. Bu ülkeye vizesiz seyahat edebilirsiniz.

Günaydınlar herkese :halay::halay:

Ben ortak okuma olan Uğultulu Tepeler'i okuyorum
Yoklama alalım kimler neler okuyor 👀

@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
firdefs firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
Arrietty_ Arrietty_
Boncobo Boncobo
Irmak000 Irmak000
@anneshirley
Ladycharms Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
Mefisto kulübü nü okuyorum canım. Okulun ilk günleri ya yoğun geçiyor.

İyi akşamlar hanımlar😊😍👋🏾 Bugün Doğan Cüceloğlu - İnsan İnsana kitabını 34 sayfa okuyarak kitabı bitirdim. 😍😊 Kitap daha çok insan diyaloglarında yaşadığımız sıkıntıların çözümünden bahsediyor. İletişim hakkından bahsediyor.

Mümin Sekman - Kesintisiz Öğrenme kitabını 27 sayfa okudum. 😊😍 Kitap toplam 155 sayfadır . 😊😍
Herkese keyifli okumalar 😊😍👋🏾

Dili nasıl bilmiyorum ilk Nazan Bekiroğlu kitabım olacak 🙈
Nar agacini cok severek okumustum 5 yil once lohusa sendromlu halimle bile baya akici gelmisti 🤣 o yuzden tereddut etmeden okuyabilirsin 🤗 iyi okumalar 😇

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X