• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah nihayetinde sizin gibi düşünürüm. Mental anlamda kendimi zinde hissettiğim bi dönem o yüzden okumak için tam sırası diye düşündüm. Ama çıkmaza girersem sizden destek alırım 🤭

oğuz Atay insana çıkmazı umutsuzluğu dibine kadar hissettirdiği için çok geriliyosun okurken. ama duyguları yansıtmakta eleştiride on numara😍

bide anime film var meleğin yumurtası diye. bak izlediğim hiç biseyde bu kadar gerilmemistim. zerre umut yoktu o filmde de🤦‍♀️

C Calcifer a sorarız canım listelere yarım girersin belki:KK70:
ben lisede okudum onu😅
ama ortak okuma oldugu zaman tekrar okurum sizlerle:)
Okumak lazim yaa o kadar kitap okuyoruz tutunamayanlari bitiremedim demek utanc verici 🙈🤦‍♀️ bugun tevafuk is yerinde bir arkadas elinde tutunamayanlari alip gelmis bu kitabi okudun mu diye bitiremedim deyip yerin dibine dogru yol aldim 🤣 neyseki acil isi cikti muhabbet orda kesildi🤣🤣

Okumak lazim yaa o kadar kitap okuyoruz tutunamayanlari bitiremedim demek utanc verici 🙈🤦‍♀️ bugun tevafuk is yerinde bir arkadas elinde tutunamayanlari alip gelmis bu kitabi okudun mu diye bitiremedim deyip yerin dibine dogru yol aldim 🤣 neyseki acil isi cikti muhabbet orda kesildi🤣🤣

belki o da bitiremedi:D ben başladım yarım bıraktım inatla iki üç hafta sonra tekrar başlayıp bitirdim :)
öyle kolay bitmiyo insanı bi süründürüyo cidden:)

Benim bildiğim sadece sadi konukta meral hanım var ama ulaşması oldukça zor.

Ulaştığın takdirde de kendinin görmesi zor bikaç dr var yanında.
Olsun ben yine dr not aldım:)
Bende dün oradaydım 😊Yan tarafımdaki o güzel hanim ferfecirin levaizi miydi yoksa😉

Geçmiş olsn
Bütün kitapları kurcalayan uzuunn ve turuncu saçlı bendim🙋🏻‍♀️:))

Teşekkür ederim canım:)

oğuz Atay insana çıkmazı umutsuzluğu dibine kadar hissettirdiği için çok geriliyosun okurken. ama duyguları yansıtmakta eleştiride on numara😍

bide anime film var meleğin yumurtası diye. bak izlediğim hiç biseyde bu kadar gerilmemistim. zerre umut yoktu o filmde de🤦‍♀️
Dahada merak ettim şimdi. Bakalım okurken ve bitirdikten sonra bende nasıl bi etki bırakıcak.Bende sizin gibi lise yillarimda almistim bu kadar uzun yillar geçmiş nasıl okumadım bende hayret ediyorum. Bu gece başlıyorum bakalim😍

Dahada merak ettim şimdi. Bakalım okurken ve bitirdikten sonra bende nasıl bi etki bırakıcak.Bende sizin gibi lise yillarimda almistim bu kadar uzun yillar geçmiş nasıl okumadım bende hayret ediyorum. Bu gece başlıyorum bakalim😍

ahh ahhh selim😍😍 ben en çok selimi sevmiştim:) ve en çok kitabın sonuyla ilgili ne düşüneceğini merak ediyorum:)

Malum kitap yine çıkmış ortaya😀
Ben de ne seçiyorlar diyorum Tutunamayanlar'ı başkasına mı okutuyoruz kendi yerimize😀 C Calcifer

belki o da bitiremedi:KK70: ben başladım yarım bıraktım inatla iki üç hafta sonra tekrar başlayıp bitirdim :)
öyle kolay bitmiyo insanı bi süründürüyo cidden:)
Valla onda hic başlamamis gibi bi hava vardi bence tutunamayanlarin sillesini yemis gibi durmuyordu 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X