- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
Kız dur anlatsınlar bizim okuyacağımız yok zatenAtılacaklar haberleri yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız dur anlatsınlar bizim okuyacağımız yok zatenAtılacaklar haberleri yok![]()
Nasıl yani beni okkalı bi sille mi bekliyor.Arkadaşlar söyleyin şimdiden başıma gelecekleri bileyim hazırlıklı olayımValla onda hic başlamamis gibi bi hava vardi bence tutunamayanlarin sillesini yemis gibi durmuyordu![]()
Kitabi elime aldigimda eşimin bana acıyarak bakması ondanmış demekay ben bir ay etkisinden çıkamadım kitabın. okusa hakikaten yerdi silleyi![]()
Başkanim birliktemi başlasak hiç olmazsa okurken çekeceğimiz eziyetin acısını paylasirdikBen okuyacağım onu da şöyle yapayım diyorum her gün 20 sayfa. Başka türlü bitmez![]()
Ben de Korkuyu Beklerken okumuştum, gözden kaçmasın pleaseSadeceEleadora ya yaparım. Çünkü o ayın yazarından okudu.
![]()
Ben mental olarak buna hazır değilimNasıl yani beni okkalı bi sille mi bekliyor.Arkadaşlar söyleyin şimdiden başıma gelecekleri bileyim hazırlıklı olayımüstelik 713 syf
Kitabi elime aldigimda eşimin bana acıyarak bakması ondanmış demekadam çekeceğim çileyi düşünüp baştan üzülmüş halime.insallah acısını ondan cikarmam
Başkanim birliktemi başlasak hiç olmazsa okurken çekeceğimiz eziyetin acısını paylasirdik![]()
Onu ben de okudumBen de Korkuyu Beklerken okumuştum, gözden kaçmasın please![]()
Dhshshs tam cevap yazarken görmem
Grev yapıyorlarmış![]()
Ben yine fark ettim ya diğerleriFazla kısıtlayıcı oluyor gibi geldi.Katılım da çok az olunca kaldırdım. Kaç ay oldu daha yeni mi farkettim ajhahahaj
Sağ ol cinim
Beni sizler yaratdjdjjsjs yaktınızSadeceEleadora ya yaparım. Çünkü o ayın yazarından okudu.
![]()
Aramıza katıldığın için çok teşekkürler bilimci hanımBen de Korkuyu Beklerken okumuştum, gözden kaçmasın please![]()
kk birinci noteri topikte beğenmedim atlayalım lütfen
![]()
Dedi beğenmedim butonunun kolunu bacağını kırmış başkankk birinci noteri topikte beğenmedim atlayalım lütfen
![]()
Kandırdım yapmazsan darılırımbaşkanım çekiyorum ama sen de çek aynı anda3 deyince
![]()
Şekerim ben çekmeden sana yazar mıyım bir düşün bakalım ahahajjabaşkanım çekiyorum ama sen de çek aynı anda3 deyince
![]()
Bazıları hakediyor.Dedi beğenmedim butonunun kolunu bacağını kırmış başkan![]()
Yok kızgın yasak değil. Sonra sana duygularımı nasıl belli ederim
Teo her fırsatta şansını deniyorduYok kızgın yasak değil. Sonra sana duygularımı nasıl belli ederim![]()
Diğerleri hala farketmediBen yine fark ettim ya diğerleri![]()