• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla onda hic başlamamis gibi bi hava vardi bence tutunamayanlarin sillesini yemis gibi durmuyordu 🤣
Nasıl yani beni okkalı bi sille mi bekliyor.Arkadaşlar söyleyin şimdiden başıma gelecekleri bileyim hazırlıklı olayım 😅üstelik 713 syf
ay ben bir ay etkisinden çıkamadım kitabın. okusa hakikaten yerdi silleyi:KK70::KK70:
Kitabi elime aldigimda eşimin bana acıyarak bakması ondanmış demek :KK70: adam çekeceğim çileyi düşünüp baştan üzülmüş halime.insallah acısını ondan cikarmam😬
Ben okuyacağım onu da şöyle yapayım diyorum her gün 20 sayfa. Başka türlü bitmez 🤭
Başkanim birliktemi başlasak hiç olmazsa okurken çekeceğimiz eziyetin acısını paylasirdik🤣

Nasıl yani beni okkalı bi sille mi bekliyor.Arkadaşlar söyleyin şimdiden başıma gelecekleri bileyim hazırlıklı olayım 😅üstelik 713 syf

Kitabi elime aldigimda eşimin bana acıyarak bakması ondanmış demek :KK70: adam çekeceğim çileyi düşünüp baştan üzülmüş halime.insallah acısını ondan cikarmam😬

Başkanim birliktemi başlasak hiç olmazsa okurken çekeceğimiz eziyetin acısını paylasirdik🤣
Ben mental olarak buna hazır değilim 🤣🤣

C Calcifer ben bu şartlar altında tutunamam ama kitabın sonu yorumlanıyor burda :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Dhshshs tam cevap yazarken görmem 😁
Grev yapıyorlarmış:KK70::KK70:
🤯
Fazla kısıtlayıcı oluyor gibi geldi.Katılım da çok az olunca kaldırdım. Kaç ay oldu daha yeni mi farkettim ajhahahaj
Ben yine fark ettim ya diğerleri 🤪
C Calcifer senin şu işte cesaret videosu kk birinci noteri kk birinci noteri ve Eleadora Eleadora arkidişlere gelsin 🤣
Sağ ol cinim 😁
Sadece Eleadora Eleadora ya yaparım. Çünkü o ayın yazarından okudu.😌
Beni sizler yaratdjdjjsjs yaktınız 🤪
Ben de Korkuyu Beklerken okumuştum, gözden kaçmasın please 🤣
Aramıza katıldığın için çok teşekkürler bilimci hanım 🤪

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X