- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değil mi ? canlanmak için ihtiyacı olan şey buydu .Evet her şeyi yaşamış ve tüketmişti. Dorian ona yeni bir heyecan oldu
Sevişirken sana haber mi vereceklerdi jajaama bizim habarımız olmadı![]()
kız en ufak iması dahi yoktu. Kadın başkasına kaçtı ya zatenSevişirken sana haber mi vereceklerdi jaja
Kadın neden kaçtı çünkü eşi kocalık yapmıyordu. Çaktım mıkız en ufak iması dahi yoktu. Kadın başkasına kaçtı ya zaten![]()

Dorianı beğenmedi demekkız en ufak iması dahi yoktu. Kadın başkasına kaçtı ya zaten![]()
kız yoksaaaaaaaaaaaaaaaKadın neden kaçtı çünkü eşi kocalık yapmıyordu. Çaktım mı![]()
İlk gündü yoruldum baya. Bacaklarım ağrıyor
Hele şükür anladın hajajajajkız yoksaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
eneeeee ben şokkkkkkkHele şükür anladın hajajajaj
Keşke sen yazaydın TeomKarısı Dorianla aşk yaşayacak sandımbende de ne hayal gücü var
![]()
İlk zamanlar öyle oluyor ya. Sürekli yapınca insan alışıyorİlk gündü yoruldum baya. Bacaklarım ağrıyor![]()
he ya ben yazsaydım, sibly ölmez de gelir intikam alırdı. Bu leş adam için intihar edilir miKeşke sen yazaydın Teom![]()
Çok acemi gitmişim hazırlıksız ahhajaİlk zamanlar öyle oluyor ya. Sürekli yapınca insan alışıyorBirde ben kaslarım acıyınca çok mutlu oluyorum
![]()
Sibly ölmez kısmını sebile ölmez diye anlamamhe ya ben yazsaydım, sibly ölmez de gelir intikam alırdı. Bu leş adam için intihar edilir mi![]()

İşten çıkıp mı gittinÇok acemi gitmişim hazırlıksız ahhaja
Sebile haa bu da iyiSibly ölmez kısmını sebile ölmez diye anlamamŞu infuluencerleri çıkarsın biri kafamdan
![]()