- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.156
- 698
Sebibebi hajajajSibly ölmez kısmını sebile ölmez diye anlamamŞu infuluencerleri çıkarsın biri kafamdan
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebibebi hajajajSibly ölmez kısmını sebile ölmez diye anlamamŞu infuluencerleri çıkarsın biri kafamdan
![]()
Aynen eve geldim üstünü girdim çıktım. Havlu bile almamışımİşten çıkıp mı gittin
AynenSebibebi hajajaj
Çok birikti bencede birikenleri bitirelim. Sonra unutuyorum detaylarıKızlar özlemişim böyle akşamları. Çok keyifliydi. Bu hafta 2 kitap daha yorumlayalım diyorum.
Aynen birikenleri halledelimÇok birikti bencede birikenleri bitirelim. Sonra unutuyorum detayları![]()
ben onu iyi hatırlıyorumMisal demir ökçe adamın adı ernest bir onu hatırlıyorum![]()
![]()
![]()
Evet ben de özlemişim:)Kızlar özlemişim böyle akşamları. Çok keyifliydi. Bu hafta 2 kitap daha yorumlayalım diyorum.
siz beni beklediniz ben geç okudum. Vicdan yapacağıma bir de pis pis gülüyorumNeden acaba![]()
Nasıl onu hatırlıyorsun. Adam neler çekti demir ökçeyi alt etmek için. Partiler kurdu gazetelere sızdı. Medyaya sızdı ki medya kimin elindeyse iltidar odur dedi. Ama her defasında kan dökülerek baskılandılar ya da para verilerekMisal demir ökçe adamın adı ernest bir onu hatırlıyorum![]()
![]()
![]()
İzlemeyeceğimBu arada Dorian'ın filmi de varmış. Onu da seyredeceğim
beni dehşete düşüren yerleri vardı. Evet Demir Ökçe kötüydü ama Ernest ve ekibi de masum gelmedi banaNasıl onu hatırlıyorsun. Adam neler çekti demir ökçeyi alt etmek için. Partiler kurdu gazetelere sızdı. Medyaya sızdı ki medya kimin elindeyse iltidar odur dedi. Ama her defasında kan dökülerek baskılandılar ya da para verilerek
Levin'i izle o zamanİzlemeyeceğim![]()
Güç kimin elindeyse kontrolsüzce kullanıyorlar. Ernest değişmedi ama ekibi yolundan saptı. Kan dökmekten çekinmedi. Aaa baya baya hatırlıyorumbeni dehşete düşüren yerleri vardı. Evet Demir Ökçe kötüydü ama Ernest ve ekibi de masum gelmedi bana
Oooo henryi colin firth oynuyormuşBu arada Dorian'ın filmi de varmış. Onu da seyredeceğim