• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar özlemişim böyle akşamları. Çok keyifliydi. Bu hafta 2 kitap daha yorumlayalım diyorum.
Evet ben de özlemişim:)
2 haftadır eşimin evde olduğu tek güne denk geldi ama yine de buradayım😀
Sıradakiler de inşallah okuduklarımdan olur:)

Misal demir ökçe adamın adı ernest bir onu hatırlıyorum :ıslık: :ıslık: :KK23:
Nasıl onu hatırlıyorsun. Adam neler çekti demir ökçeyi alt etmek için. Partiler kurdu gazetelere sızdı. Medyaya sızdı ki medya kimin elindeyse iltidar odur dedi. Ama her defasında kan dökülerek baskılandılar ya da para verilerek

Nasıl onu hatırlıyorsun. Adam neler çekti demir ökçeyi alt etmek için. Partiler kurdu gazetelere sızdı. Medyaya sızdı ki medya kimin elindeyse iltidar odur dedi. Ama her defasında kan dökülerek baskılandılar ya da para verilerek
beni dehşete düşüren yerleri vardı. Evet Demir Ökçe kötüydü ama Ernest ve ekibi de masum gelmedi bana

beni dehşete düşüren yerleri vardı. Evet Demir Ökçe kötüydü ama Ernest ve ekibi de masum gelmedi bana
Güç kimin elindeyse kontrolsüzce kullanıyorlar. Ernest değişmedi ama ekibi yolundan saptı. Kan dökmekten çekinmedi. Aaa baya baya hatırlıyorum 😌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X