- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
çıkaramadım o lafıÇok güzel bir laf var Teo kesin bilirsin keserli saplı hesaplı bir şey dhshshs![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkaramadım o lafıÇok güzel bir laf var Teo kesin bilirsin keserli saplı hesaplı bir şey dhshshs![]()
Ona kürek yetmezİlk başlar biraz durağan ama sonrası çok iyi. Tavsiye ederim. Sen de Heatcliff'in ağzına kürekle vurmak isteyeceksin![]()
Tutunamayanlara tutunabilmek için örümcek adam gibi parmaklarla ağ atmak gerekiyorTutunamadın demek sende![]()
![]()

Offf o kadar mı yaTututanamanyanlara da 2019 başladım ama![]()
hee anladım, beni sayfadan atmanın yolunu buldun dimek, ben de okumazsam Teo değilim![]()
![]()
Böyle birşey bu kitap başlıyorsun sadeceOfff o kadar mı ya![]()
Ahh cınııım bizde E harfini yazıyoruz işte ne olsunAha negoda gelmiş bende tam dans ederek cam sildiğimi ve ne kadar keyif aldığımı yazıyodum![]()
Nego
Vallahi çok seviyorum ya

sen eşinle çok zıtlaşma yine deOfff o kadar mı ya![]()
Neyibana destek verin bacılar, Yoksa hain Calci kafaya koymuş, okutacak bize![]()
Okumam dediysem okumam o kadaaarrbana destek verin bacılar, Yoksa hain Calci kafaya koymuş, okutacak bize![]()
gerçekten çok iyi başlanıyor ya, hiçbir kitaba öylesine başlanmıyor. Deli gibi sadece başlanıyorBöyle birşey bu kitap başlıyorsun sadece![]()
Ahh cınııım bizde E harfini yazıyoruz işte ne olsun![]()
![]()

Başlarken bir güzel gelmişti aslımda sonra ne oldu ise bir uzaklaştımgerçekten çok iyi başlanıyor ya, hiçbir kitaba öylesine başlanmıyor. Deli gibi sadece başlanıyor![]()
gerçekten çok iyi başlanıyor ya, hiçbir kitaba öylesine başlanmıyor. Deli gibi sadece başlanıyor![]()
Bana bu kitabı caaaanııımOna kürek yetmez
Tutunamayanlara tutunabilmek için örümcek adam gibi parmaklarla ağ atmak gerekiyor![]()
Söyle yapayım, Birazını sesli kitap, Birazını ben okuyayım1984
Sen yine de çok şaapmaaa ya
Kesinlikle okumalısın Teocuğum
Dizi gibi, bol entrika kesin sarar![]()
Ne yaptıysam olmadı tu tu na ma dımmmm gitti![]()
o hala en sevdiğim kitap diyor