- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu kitabın yarısındayken kitabı kaybetmiştim. Kitabı tamamlamadan yorumlamalara katılamayacağım. Spoiler yemek istemem.18.09.2021 Cuma günü saat 21.00'da 1984 yorumlayacağız arkadaşlar. Okuyanların katılımını bekliyorum.
Görmek kitabını sadece ben okuduğum için yorumlama yapmayacağız.
2022 yılında ortak okuma kitaplarını zorunlu hale getireceğim
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
Nego
Life light
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
cotard sendromu
@mavitosbik07
@kahvesizasla91
OkumadımSen Tutunamayanlar okudun mu![]()
Sen dinleyince bana özet geç Eminim dinlenmez bir kitaptırOkumadımSen dinleyince bana özet geç
![]()
![]()
O da bir şey mi? Ben hiç başlamadım.ooo ben 2018de başladım![]()
Özel muhasebecin miyim ben senin
Bugün başlasam 2023 e biter miEminim dinlenmez bir kitaptır![]()
Çaktırma ben onu okuyacağım gizli gizli. Ne zaman başladığımı söylemeyeceğim kimseyeNe cesareti düpedüz ferfecir tuzağı
Bugün başlasam asla bitirmem
Bak bunu sevdimmmmÇaktırma ben onu okuyacağım gizli gizli. Ne zaman başladığımı söylemeyeceğim kimseye![]()
Ben 10 sayfa okudum bana yettiO da bir şey mi? Ben hiç başlamadım.![]()
Ah yavrum ya yıkık başladı çocuklar okula geçmiş olsun inşallah artmazBenimki de hasta gözümüz aydın öğleden sonra göndermedim. Hapşırık öksürük![]()
+1Bak bunu sevdimmmm![]()
Yıfka yürekli gaptanım bize yol gösterdi
Beklediğim bir şeydi normal tam geçiş mevsimi, benimki yapı olarak çok terliyor. Teneffüs de koştur falan derken ter soğuyor üstünde. Maskede alerji yapıyor sanırım ona, beni de rahatsız ediyor çünkü maske. Allah esirgesin çocukları:/Ah yavrum ya yıkık başladı çocuklar okula geçmiş olsun inşallah artmaz
O değil de ilk kitap olarak öyle bir kitap seçmişim ki, bazı bölümleri tekrar tekrar okumam gerekiyor. Tao bana yakında kafayı yedirtecek, yakında "Bu kalem aslında yok" diyen felsefeciler gibi olacağım.
Beni topikten atmayın, olur mu? Mahallenizin delisi olayım.![]()
Onu bırak Tutunamayanlar okuO değil de ilk kitap olarak öyle bir kitap seçmişim ki, bazı bölümleri tekrar tekrar okumam gerekiyor. Tao bana yakında kafayı yedirtecek, yakında "Bu kalem aslında yok" diyen felsefeciler gibi olacağım.
Beni topikten atmayın, olur mu? Mahallenizin delisi olayım.![]()
Kıyamadı bizeYıfka yürekli gaptanım bize yol gösterdi![]()

Aklımı başıma getirir mi?Onu bırak Tutunamayanlar oku![]()
Amin, Rabbim şifa versin kuzularınızaBeklediğim bir şeydi normal tam geçiş mevsimi, benimki yapı olarak çok terliyor. Teneffüs de koştur falan derken ter soğuyor üstünde. Maskede alerji yapıyor sanırım ona, beni de rahatsız ediyor çünkü maske. Allah esirgesin çocukları:/