• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yok bebeğim adamın içi almiyo toplumun çarpık bozuk sistemini. bence haklı. ama herkes topluma adapte olmak için ikiyüzlü davraniyo. mutsuzluğunu kimse kabul etmiyo. ya da mutlu oldukları şeyler aslına bakınca büyük mutsuzluk verecek şeyler falan.

yok bebeğim adamın içi almiyo toplumun çarpık bozuk sistemini. bence haklı. ama herkes topluma adapte olmak için ikiyüzlü davraniyo. mutsuzluğunu kimse kabul etmiyo. ya da mutlu oldukları şeyler aslına bakınca büyük mutsuzluk verecek şeyler falan.
Et ki tamamen vazgeçelim okumaktan 🤣🤣

Aaa cidden benmiş😁😁
Ben bu dünya düzenine uyum sağlayamadım :deli: :deli:

af buyur

Bir LEvin Bir de Tutunamayanlar hahahaha
Yine de Levin'i gömmenin tadı bir başka 🤤
Ne şevkli grup 🤣ama ben desem ben Tutunamayanlar okuyup dereceye gireyim herkes sular seller gibi okur😂
İste topiğe giriş anahtarı toe dhhss 😁

Baktın uzun sıkıcı bir kitap var ben bunu okuyorum diye anlat buralarda, al sana nazar gibi nazar :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X