- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.184
- 898
Emin misin benim hakkımdaNego o kadar depresif değil. İnsanın ruhunu çekip almıyor içinden
O kadar değil demiş ayyyy
Yani ben depresifim
Gömdüler bugün beni dost bildiklerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin misin benim hakkımdaNego o kadar depresif değil. İnsanın ruhunu çekip almıyor içinden
Valla biz okurken depresyona girdikdepresflikten değil de fikirleri mantığı çok iyi bence
Bak şimdi özet bulayım ben biren azından haklı olduğunu büyük bi yazarda kanıtlamış olursun![]()
Sonunda hapse gireceğiz, seven biri bizi mahkemeye verecekTü tü de olabilr
![]()
Et ki tamamen vazgeçelim okumaktanyok bebeğim adamın içi almiyo toplumun çarpık bozuk sistemini. bence haklı. ama herkes topluma adapte olmak için ikiyüzlü davraniyo. mutsuzluğunu kimse kabul etmiyo. ya da mutlu oldukları şeyler aslına bakınca büyük mutsuzluk verecek şeyler falan.
84ü okudum hacım görmek gitmedi ya18.09.2021 Cuma günü saat 21.00'da 1984 yorumlayacağız arkadaşlar. Okuyanların katılımını bekliyorum.
Görmek kitabını sadece ben okuduğum için yorumlama yapmayacağız.
2022 yılında ortak okuma kitaplarını zorunlu hale getireceğim
@JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
@kahvesizasla91
Aaa cidden benmişyok bebeğim adamın içi almiyo toplumun çarpık bozuk sistemini. bence haklı. ama herkes topluma adapte olmak için ikiyüzlü davraniyo. mutsuzluğunu kimse kabul etmiyo. ya da mutlu oldukları şeyler aslına bakınca büyük mutsuzluk verecek şeyler falan.

bir senin yoruma bak bir deEşi benzeri yok jsjsjs
af buyuryok bebeğim adamın içi almiyo toplumun çarpık bozuk sistemini. bence haklı. ama herkes topluma adapte olmak için ikiyüzlü davraniyo. mutsuzluğunu kimse kabul etmiyo. ya da mutlu oldukları şeyler aslına bakınca büyük mutsuzluk verecek şeyler falan.
Sabah biri de yazmıştı yoğun duygularla okuyorum diyebir senin yoruma bak bir dekk birinci noteri bak
![]()
Hep C Capanin Gururu TeyomBak yine işin içine C Capanin Gururu Teyom girecek jdjdjs
Ben böyle 10 10 okuyunca iki ayda bitti tabi, sonra bildirim yapınca beni gizli okumakla suçladılarşimdi iyi fikir diyor
![]()
Bir LEvin Bir de Tutunamayanlar hahahahaO değil de konu nasıl 1984 ten buralara geldibütün gömücüler toplanmışız, hiç bir fırsat kaçmıyor djshs
![]()
Bir LEvin Bir de Tutunamayanlar hahahaha
Gömdük bileben sevirem onu
gömmeyin tutunamayanlari
Ne şevkli grupO değil de konu nasıl 1984 ten buralara geldibütün gömücüler toplanmışız, hiç bir fırsat kaçmıyor djshs
![]()
Yine de Levin'i gömmenin tadı bir başkaBir LEvin Bir de Tutunamayanlar hahahaha
İste topiğe giriş anahtarı toe dhhssNe şevkli grupama ben desem ben Tutunamayanlar okuyup dereceye gireyim herkes sular seller gibi okur
![]()