- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar,
Biraz işlerim var etiket yarına inşallah
Uğultu Tepeler için gün belirleyip konuşalım mı?
sözlü müzik olunca kitabın ruhuna giremıyorum bn . ergenlikte kaldı sözlü müzikle ders calısp kıtap okumak. şimdi sadce e temızlık yapabılıyorumArkadaşlar kitap okurken müzik açıksa kitaba konsantre olabiliyormusunuz.Ben Kitaro tarzi enstrümantal müzikle okuyabiliyorum ama sözlü müzik olunca odaklanmak mümkün olmuyor.iki zevki bi arada yaşayanlar nasıl başarıyor acaba
günaydınlarr
Biraz işlerim var etiketi yarın yapıcam yazmıştı sabah
Görmemişim hiç ,alışmışız her sabahBiraz işlerim var etiketi yarın yapıcam yazmıştı sabah
Zaten etiket olmayınca kimse yok burdaGörmemişim hiç ,alışmışız her sabah![]()
bnmde gruptaki sessizlik dikkatimi çekti diğer topikten atladım burayaZaten etiket olmayınca kimse yok burda![]()
hiç sorma calci usta bizi bir arada tutuyorZaten etiket olmayınca kimse yok burda![]()
Nöbetteyiz
Ahhh inşallah güzel haberlerle gelirsinMerhaba arkadaşlar.Moralim bozuk iyi enerjiye ihtiyacım var.Dört yıldır bebek istiyorduk, sonunda nasip oldu ama bebek 9 haftayı geçmesine rağmen hala kalp atışı yok birazdan tekrar bakacak doktorum duanızı bekliyorum![]()